Hírek
23469 hír az adatbázisban
A Danone Életmód Program
Marketinginfo.hu - 2018-10-25 18:29
Outdoor/indoor

Többezer vizsgálatot végeztek el a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának részét képező eseménysorozaton.


A vállalat idén csatlakozott Magyarország legnagyobb átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjához, és ennek részeként látogatott meg Budapest mellett több vidéki nagyvárost is, ahol a komplex állapotfelmérésen túl az érdeklődők 30 életmód ponton egészségügyi és életmód tanácsadásokon vehettek részt. Szakemberektől kaphattak segítséget többek között azok is, akik a dohányzásról való leszokás legjobb módját, vagy éppen a számukra legmegfelelőbb sportot keresték, esetleg egyéb az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsot szerettek volna kapni. A Danone életmódsátrában egészségtudatossággal, egészséges táplálkozással és az ahhoz kapcsolódó edukációs programokban lehetett részt venni a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) együttműködésében.

A debreceni esemény és az Élelmezés Világnapja azért is fontos, mert a Danone meggyőződése, hogy tudatos táplálkozással nem csak a saját életünket, de az egész világot is megváltoztathatjuk. Mégpedig úgy, hogy saját egészségünkön kívül arra is odafigyelünk, hogy segítsük a fenntartható élelmiszeripart és vízgazdálkodást. Így nem csak magunkért tehetünk, de bolygónkért is. Ezért hozta létre a cég új, nemzetközi stratégiáját, a 'One Planet, One Health' ("Egy életünk van és egy bolygónk") nevű programot, melyben a vállalat számos egysége vállal kötelezettséget például a termékfejlesztés vagy a környezetvédelem területén. A Danone célja, hogy partnereivel közösen tegyen a táplálkozásért és a bolygónk egészségéért, mert az egészséges életvitelhez a kiegyensúlyozott táplálkozás is elengedhetetlen, és ehhez egészséges környezet is szükséges.

"Mi a Danone-nál valljuk, hogy mindennapi jó közérzetünk szerves része a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás, és ennek megóvásárért közösen tehetünk nap, mint nap" - mondta el Gyergyói-Szabó Anita, a Danone Magyarország Kft. külső kommunikációs menedzsere. - Mi a magunk részéről tavaly hat vállalást tettünk, mellyel előmozdíthatjuk a megfelelő táplálkozás ügyét. A saját gyakorlataink és termékeink folyamatos fejlesztése mellett arra is vállalkoztunk, hogy a helyi táplálkozási és egészségügyi igényeket is minél jobban megértsük. Ehhez járult hozzá a most záruló programsorozatunk is, amely során számos fogyasztóval találkoztunk, de a személyes találkozások mellett az átfogó egészségügyi állapotfelmérés majdani eredményei is nagyban segítik majd a törekvéseinket."


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Komoly lépés a százéves Danone-tól
  A Danone-nál az Alpro
  Magyar szakember kerül a Danone élére
  Még mindig nem elégséges a gyermekek tejtermékfogyasztása
  Futballsztárokkal és egy gasztroarccal indul a Danone Focikupa
  A Danone legnagyobb szűrőprogramjával együttműködve segít
  Sikerrel szerepelt az ETO U-12-es csapata a Danone Nemzetek Kupáján
  Utazás Amerikába a Danone támogatásával
  Sportszergyűjtés a hátrányos helyzetű gyermek focistáknak
  Rendhagyó Danone kezdeményezés
  Állami gondozott gyerekeknek szervez focikupát a Danone
  Idén is Danone TEGY

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej