Hírek
23441 hír az adatbázisban
A Coca-Cola Magyarország őszi plakátkampánya
Marketinginfo.hu - 2018-10-25 12:54
Outdoor/indoor

Októbertől láthatók országszerte kihelyezve azok a Coca-Cola plakátok, amelyeken a modellek saját maguk jelentkezhettek kampányszereplőnek.

Még augusztusban adta hírét az üdítőitalgyártó cég, hogy nyílt castingon keresztül keresi leendő plakátarcait - olyan személyeket, akik szívesen vennének részt a plakátfotózáson, szerepelnének akár óriási épülethálókon, és bevállalósak, lazák, valamint passzol a személyiségük a Coca-Cola márkához. Nagy lelkesedést mutattak a jelentkezők: a legváltozatosabb motivációval jelentkeztek a felhívásra, és mind nagyon várták az eredményeket. A castingra 30 főt hívott be közülük a Coca-Cola zsűrije, köztük Éder Krisztián fotós, Iszak Eszter modell-műsorvezető, és a Coca-Cola szakmai bírái, hogy hosszú és nehéz döntési folyamat során kiválasszák, ki szerepeljen az őszi kampányfotókon.

A castingon minden előválogatott megmutathatta legjobb oldalát, legyen az a bolondossága, a menő frizurája, vagy akár az, milyen jól áll a kezében a kólásüveg; sőt, hogy milyen hódítóan mosolyog. A plakáton végül két nő és egy férfi szerepel, ők láthatók az ősz folyamán hazánk legforgalmasabb területein kihelyezett hirdetési felületeken.

"A modellek mindannyian élményként élték meg a fotózást, mindannyian dicsérték az oldott hangulatot és a profi csapatot egyaránt, a frissítő Coca-Cola üdítőitalokról nem is beszélve. A képeken látható boldogság tehát valódi; minden szereplő rajongott az egyedi, belvárosi, tetőteraszos, látogatóktól rejtett, körpanorámás helyszínért és a felejthetetlen tapasztalatért is, hogy egy ekkora kampány készítésébe nyerhetett betekintést." - mondta Szűcs Judit, a Coca-Cola kommunikációs vezetője.

A játékos képekkel könnyen és hitelesen tudja megmutatni a vállalat a tökéletes Coca-Cola élményt. A kétféle kreatív épülethálókon, óriásplakátokon és city light posztereken jelenik meg, illetve display kampány készül az anyagokból. A modellek Debrecenben, valamint a négyes főút mellett, és Budapesten fogják leginkább keresni a plakátjaikat. A fővároson belül egyikük az Oktogonnál számít arra, hogy viszontlátja a fotóját, másikuk pedig az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél találkozna legszívesebben az őt ábrázoló hirdetéssel.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kalóriamentes italok a Coca-Colától
  Jóságra buzdítanak a Coca-Cola interaktív plakátjai
  A Coca-Cola karácsonyi karaván a Mikulással és manóival
  50 éve érkezett Magyarországra a Coca-Cola
  A Coca-Cola újabb promóciója
  Közel kétezer jelölt szeretne a Coca-Cola új plakátarca lenni
  A Coca-Cola a környezetért
  A Coca-Cola plakátarca
  Partihangulat a villamosmegállóban a Coca-Cola-val
  Új növényi italcsalád a Coca-Cola Magyarországtól
  Közös nyári promóciót indított a Coca-Cola és a Sziget
  Webre költözött az #énjövőm program

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej