Hírek
23441 hír az adatbázisban
Interaktív Monopoly a Széna téri villamosmegállón
Marketinginfo.hu - 2018-10-24 11:38
Outdoor/indoor

Az embernagyságú installáció segítségével most bárki a társasjáték közepébe csöppenhet.

A Hasbro Magyarország budapesti mindennapokra szabott kampányának célja, hogy felidézzék az emberekben a Monopolyzás örömét.

Mindenki ábrándozott már arról játék közben, hogy igaziból is megveszi a Vörösmarty teret vagy a teljes hazai vasúthálózatot. Vagy hogy legalább békávézás közben történik vele valami nagyon jó, mert húzott egy szerencsekártyát.

A Hasbro és az ACG legújabb outdoor kampányában ez utolsó most bárkivel megtörténhet: a járókelők országszerte szerencsekártyákba futhatnak bele a legkülönbözőbb felületeken - mélygarázsoktól kezdve plázákon át a pályaudvarokig. Minden felületen az adott helyszínre reflektáló szerencsekártya-üzenettel.

Ráadásul a Széna téri villamosmegállót embernagyságú Monopoly szerencsemezővé alakította át az ügynökség. Az itt elhelyezett különleges citylight poszterből bárki saját szerencsekártyát húzhat. A kihúzható kártyákon olvasható szövegek kifejezetten a budapesti tömegközlekedési szituációkra vonatkoznak. A legszerencsésebbek pedig egy kupont szerezhetnek, ami kedvezményes Monopoly-vásárlásra jogosít fel a résztvevő játéküzletekben.

A Hasbro Magyarország és az ACG közös koncepciója nyerte el az idei Arany Penge Fesztivál JCDecaux Innovate versenyének első helyezését, amellyel nemcsak a különleges installációhoz kaptak felületet, de lehetőséget kaptak, hogy országszerte kihelyezzék a további, konkrét megjelenési helyszínekre reflektáló Monopoly szerencsekártyás plakátokat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Memóriafejlesztő társasjátékok gyerekeknek (x)
  Installáció a 2 000 újrahasznosított HONOR üveg hátlapból
  MINI LIVING mikrolakás-koncepció
  Interaktív utcai installáció a Deák téren
  A focivébé a Mammutban
  A MINI LIVING installáció-sorozat
  Egy londoni kiállítás legnagyobb installációja
  A Gardena a természetért
  Fényinstalláció Debrecenben
  Varázslatos fényinstalláció a BMW toronyházon

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej