Hírek
22802 hír az adatbázisban
Ismét az EY a legvonzóbb tanácsadó cég
Marketinginfo.hu - 2018-10-19 17:44
Kutatás

Idén is az EY lett a világ legvonzóbb tanácsadó cége az üzleti tanulmányokat folytató egyetemisták körében - derül ki az Universum globális felméréséből.

A nemzetközi munkáltatói márkakutatással foglalkozó szervezet közel 230 ezer fiatalt kérdezett meg arról, hol dolgoznának a legszívesebben, a gazdasági szakos hallgatók a harmadik legjobban vágyott munkáltatónak választották a céget. Az EY Magyarországon több mint 100 új munkatárs felvételét tervezi az idei pénzügyi évben.

Három egymást követő éve az EY-t tartják a világ legvonzóbb tanácsadó cégének az üzleti szakos egyetemisták - mutat rá az Universum Global rangsora. A gazdasági karok hallgatói közvetlenül a Google és a Goldman Sachs után legszívesebben az EY-nál helyezkednének el.

"Magyarországon is mindent megteszünk azért, hogy cégünk az egyetemisták első számú célja legyen tanulmányi éveiket követően. Ezért többek között egyedi juttatási csomagot, inspiráló irodai környezetet, globális tudásbázist és rugalmas munkavégzést biztosítunk a fiataloknak az egyedülálló szaktudás mellett, amit tapasztalt kollégáinktól szerezhetnek meg" - mondta el Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

Az EY globálisan eddig megközelítőleg mintegy 500 millió dollárt és 13 millió munkaórát fektetett képzésbe a szervezeten belül, kiemelt hangsúlyt helyezve a feltörekvő technológiák megismerésére. Többek között ennek is köszönhető, hogy a szervezet elismertsége egy év alatt 24 százalékkal emelkedett az IT-hallgatók körében.

A világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalata folyamatosan növekszik hazánkban és világszinten egyaránt. Az EY több mint 150 országban összesen 260 ezer embert foglalkoztat. Magyarországon több mint 100 új munkatársat tervez felvenni a szervezet a 2019. június végéig tartó üzleti évben.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az EY negyedszer került a világ legjobb munkahelyei közé
  Ingatlanjogi vezető csatlakozott az EY ügyvédi irodájához
  Tovább bővül az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapata
  Új partnert nevezett ki az EY
  A brazíliai MRV Engenharia vezetője nyerte az EY világversenyét
  Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY
  Új partneri kinevezések az EY-nál
  EY EMEIA Visszaélési Felmérés

További hírek ebben a kategóriában

A magyarok megszokták az erős üg...
Sokan akár fel is mondanának rug...
Mi a sikeres karrierváltás titka...
A nők helyzete a munkahelyeken