Hírek
21255 hír az adatbázisban
A NaturAqua és a KORE a legPICibb győri babákért
Marketinginfo.hu - 2018-10-19 15:45
CSR

A NaturAqua és a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) a győri koraszülött központban is családbarátabb körülményeket teremtett.

"A koraszülötteket szült édesanyák tejének összetétele ugyanis különbözik az időre szült anyukák tejétől, nagyobb a fehérje-, zsír-, energia- és immunanyag-tartalma, több ásványi sót és kevesebb laktózt tartalmaz. Enzim tartalma miatt könnyebben emészthető. És ami a leglényegesebb, számos olyan, az idegrendszer és a retina fejlődéséhez szükséges alkotóelemet tartalmaz, amit egyetlen tápszer sem tud pótolni" - mesélte az átadás kapcsán Földvári-Nagy Zsuzsanna, a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnöke.

A győri koraszülött központnak átadott adományok, amelyek között mellszívók, pumpák, kenguruszékek, paraván is szerepel, a győri ici-PICi babák szülővel való fizikális érintkezését, anyatejjel könnyebb táplálását segíti. A paraván lehetővé teszi, hogy a kórteremben egyszerre több család kenguruzhasson intimebb, meghittebb körülmények között.

A győri kórház szülőváró folyosóján edukációs jelleggel LED TV-t helyeznek el, amelyen tájékoztató információk és koraszülött témában készült kisfilmek segítik felkészülni a friss szülőket PICi babájuk gondozására. Az ingázó szülők kényelmére is gondoltak az adományozók: olyan konyhai eszközök, mint a vízforraló és a mikrohullámú sütő a bejárós korászülők nehéz pillanatain enyhít, hogy a PIC-en töltött órákban újszülöttjükön kívül magukkal is törődhessenek.

A NaturAqua a magyarországi koraszülött ellátás elkötelezett támogatója már harmadik éve. Partnere, a KORE közreműködésével segít családbaráttá tenni a kórházi osztályokat, hogy a koraszülött csecsemők ápolása mellett szüleik nyugalmát is szavatolja.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  NaturAqua a koraszülöttekért
  A NaturAqua és a KORE a debreceni gyermekklinikán
  A KORE és a NaturAqua új eszközeivel vált még családbarátabbá az egri újszülött részleg
  A NaturAqua a Bókay Klinikának adományozott
  A NaturAqua a koraszülött ellátás elkötelezett támogatója
  Idén is támogatja a koraszülötteket a NaturAqua

További hírek ebben a kategóriában

Több száz civil szervezetet támo...
Milyen hatással van a farmer a b...
A Tesco 43 millió adag élelmisze...
Stratégiai megállapodást kötött ...