Hírek
22588 hír az adatbázisban
A KKV-k érdekében fejleszt A UPS
Marketinginfo.hu - 2018-10-16 11:07
Márkák

A UPS bejelentette, hogy Európa szerte későbbi csomagátvételi lehetőséget vezet be.

A fejlesztés révén az ügyfelek a kontinens minden országában, közel 52 000 irányítószámon még rugalmasabban férhetnek hozzá a UPS globális logisztikai hálózatának személyre szabható megoldásaihoz.

Az európai ügyfelek mostantól akár este nyolcig feladhatják csomagjaikat, így összesen akár nyolc órával kitolhatják a termékeik előállítását. Az országon belüli tranzitidők további 8 000 irányítószámon csökkentek, így valamennyi UPS termék gyorsabbá vált Európában.

"A rugalmasság kulcsfontosságú az európai KKV-knak, hiszen a cégeknek biztosra kell menniük, hogy ügyfeleik időben megkapják termékeiket - mondta el Lou Rivieccio a UPS európai elnöke. - Az átvételi idő kiterjesztése révén az ügyfeleinknek nem csupán több idejük marad gyártásra és megrendeléseik teljesítésére, de az üzleti növekedésre is jobban koncentrálhatnak."

A UPS 2017-es európai 'Pulse of the Online Shopper' kutatása szerint az online vásárlók 52 százaléka nem vásárolja meg a kiválasztott kosarát, amennyiben a kiszállítási időt túl hosszúnak találja. A későbbi átvételi- és rövidebb tranzitidőnek hála az európai ügyfelek gyors, mégis kedvező árú kiszállítással növelhetik a vásárlóik elégedettségét a UPS Standard, a cég leggazdaságosabb szárazföldi szolgáltatása segítségével.

A most bejelentett fejlesztés a UPS 2019-ig kivitelezendő 2 milliárd dolláros európai befektetésének része. A UPS egyebek mellett ebben a programban jelentett be nemrégiben egy 130 millió eurós új létesítményt Eindhovenben, és nyitott meg egy 120 millió fontért épített központot Londonban és agy 100 millió dolláros központot Párizsban, de az év elején Magyarországon megnyitott új központ is ebbe a sorba illeszkedik. Az ezekhez hasonló beruházások révén az ügyfelek már az európai lakosság 80 százalékát két munkanapon belül elérhetik a UPS Standard szolgáltatással is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges, fenntartható működésű repülőket vásárol a UPS
  A kkv-k globális helyzetéről szóló jelentés
  Új vezető a UPS Magyarország élén
  A UPS drónokkal szállít orvosi mintákat az USA-ban
  Elismertek a UPS-t
  Nőtt a UPS bevétele
  Nőtt a UPS bevétele
  2017-ben felgyorsult a UPS növekedése
  A UPS a világ legelismertebb vállalatai listáján
  Erős negyedévet zárt a UPS
  A UPS virtuális valóság technológiával képzi sofőrjeit
  A UPS szállítja Európa legjobb borait a világnak
  A UPS fenntarthatósági kezdeményezéseiről
  A UPS mozgáskorlátozottak támogatója

További hírek ebben a kategóriában

Menő szabásvonal és egyediség a ...
Megszüntet több ezer munkahelyet...
Sörszövetség: 7,5 százalékkal cs...
Mesehősös oldaltáskák a gyerekek...