Hírek
22818 hír az adatbázisban
Hosszabbít “Az Év Honlapja” pályázat
Marketinginfo.hu - 2018-10-16 09:47
PR

Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, 'Az Év Honlapjára'.

A legjobb honlapokat, applikációkat, influencer kampányokat, marketing és technológiai megoldásokat 25 kategóriában várja a szakmai zsűri október 30-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség megmérettetni digitális marketinged!

A pályázat idén nemzetközi szintre emelkedett, ezért már nemcsak a magyar nyelvű pályaműveket, de magyar fejlesztők angol nyelvű munkáit is várjuk, amelyekből a legjobbak tovább juthatnak a nemzetközi "World Summit Award" versenyébe.

"Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Hódít a vertikális videó, bedurvult az influencer marketing, nyakunkon a mesterséges intelligencia. A digitális marketing-terek egyre automatizáltabbak és szabályozottabbak. Minden a dinamikáról, a mozgásról, a gyorsulásról szól. A digitális pénzek felforgatják a fintech világát, minden azonnal kell. A marketingesek alig győzik szusszal a változások követését. Fontos a tanulás, a fejlődés és a szakmai megmérettetés. 'Az Év Honlapja' pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban." - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében, és az értékelésig tovább fejleszthetünk a SEO Siker mérőszámainak segítségével.

Pályázni az azevhonlapja.hu oldalon október 30. éjfélig lehet.

A zsűrizést követően az ünnepélyes díjátadóra a november 14-én megrendezésre kerülő "Marketing Summit Hungary" konferencián kerül sor.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan legyen a Tiéd 'Az Év Honlapja' díj?
  Elindult a 2018-as ’Az Év Honlapja’ pályázat
  A 2017 legjobb honlapjai
  Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!
  Elindult 'Az Év Honlapja pályázat!'
  Felkészülést indít ’Az Év Honlapja’
  Kiosztották ’Az Év Honlapja’ jubileumi díjait
  Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat

További hírek ebben a kategóriában

Titkok a korrektor használatával...
Így történjen a gésagolyó tisztí...
Hogyan csökkenti a műanyag ablak...
Válasszuk ki a nappalink központ...