Hírek
22088 hír az adatbázisban
Az Allianz World Run 2018
Marketinginfo.hu - 2018-10-12 16:50
Egészségmarketing

Immár harmadik alkalommal startolt el az Allianz globális futóversenye július 26-án, és idén a vállalat dolgozóin túl bárki csatlakozhatott, aki szeret futni vagy túrázni.

A kihívásban résztvevők 90 napon keresztül öt földrészen gyűjthetik a kilométereket a Runtastic applikáció segítségével, hogy teljesítményükkel végül SOS Gyermekfalvakat támogassanak a világ több részén. A csapatszellem és a segítségnyújtás élménye mellett minden csapat három legjobb futója az Afrikában, az Ázsia-Óceániában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában található SOS Gyermekfalvakba, és azok környékére is ellátogathat az Allianz támogatásával.

Globális kezdeményezés

A munkatársaknak szervezett óriási sikerű 2016-os és 2017-es Allianz Word Run eseményt követően most valódi globális mozgalmat indított az Allianz: az idei kihívás ugyanis mindenki számára nyitott, aki szeret mozogni és szívesen tesz jót nemcsak egészségéért, hanem másokért is. Az öt földrészen átívelő futóverseny október 24.-ig tart, és a cél a korábbi rekord megdöntése mellett az is, hogy a résztvevők eredményükkel a különböző földrészek SOS Gyermekfalvainak lakóit támogassák. A tavalyi futóverseny 11 ezer résztvevővel, 200 ezer edzéssel és 1,4 millió kilométerrel zárult, az egyik cél tehát ezen eredmény megdöntése lesz.

A csapatokat összekapcsoló technikai háttér

A teljesítményt a Runtastic applikáció vagy a hozzá kapcsolt GPS-eszközzel tarthatják nyilván a résztvevők, akik az öt földrész- Európa, Afrika, Észak-Amerika, Dél-Amerika, és Ázsia-Óceánia - csapatai közül bármelyikhez szabadon csatlakozhatnak. Az alkalmazás a futáson kívül, a gyaloglás, túrázás, nordic walking során megtett távolság eredményét is számolja, valamint összekapcsolja a csapatokat is, akik online felületen drukkolhatnak egymásnak és nyomon követhetik a verseny állását. Egy nap akár több edzés is beleszámít az eredménybe, azonban az alkalmazás nem számolja a GPS használat nélküli edzéseket (például futópad). A résztvevők folyamatos virtuális elismeréseket is szerezhetnek: a "Starter" az első minimum 5 km-es futás vagy edzés után jár, a "Hattrick" legalább 3 napon keresztüli napi 1 edzés után jár, míg a "World Run Hero" elismerést azok érdemelhetik ki, akik 90 nap alatt minden nap edzettek.

Minden Allianz World Run keretében megtett kilométer kézzel fogható segítséget nyújt az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekeknek, mivel minden eredmény az egyes földrészek Gyermekfalvait támogatja. A verseny végét követően, az Allianz segítségével a legjobban teljesítőknek csapatonként egy női és egy férfi futónak, illetve egy Allianz versenyző munkatársnak lehetősége nyílik arra, hogy személyesen ellátogasson a támogatott SOS Gyermekfaluba és annak környékére, Európába, Afrikába, Észak-Amerikába, Dél-Amerikába, vagy Ázsia-Óceániába.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnök-vezérigazgató az Allianz élén
  Több mint ötezren vettek részt a Nemzeti Futóversenyen
  Az Allianz Hungária a legjobb a biztosítási piacon
  Nagyné Agárdi Györgyi az Év CIO-ja 2018-ban
  MPB-Allianz: meghosszabbított együttműködés
  Biztosítói ügyfélközpontok: az Allianz és az Aegon az élen
  Az Allianz Austriának készített kampányt a Grey/G2
  Hűségakciót indít az Allianz

További hírek ebben a kategóriában

Mire jó az Élet Mentor Program?
Bírság a Johnson & Johnson-nak
Két készülék típus: aligner és b...
A SimpliCity Fesztivál