Hírek
21633 hír az adatbázisban
A PromoBox Magyar Termék ajándékcsomagjai
Marketinginfo.hu - 2018-10-11 16:54
CSR

Adományokat adtak át a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. képviselői a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban, valamint a nehéz sorsú családokat segítő debreceni Családok Átmeneti Otthonában.

A PromoBox által felajánlott, összesen közel hétszázezer forint értékű "Magyar Termék Csomagokban" higiéniai papírtermékek, személyes higiéniai termékek, tisztító- és tisztálkodó eszközök, szárnyashús-termékek és ásványvizek kaptak helyet.

"A Családok évében különösen fontos a hátrányos helyzetű családok támogatása" - mondta a szeptember 18-i átadáson a közel 20 éve működő Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke, Porkoláb Gyöngyi.

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésében idén összesen 75 ezer újszülött családjához jutnak el a Magyar Termék védjegyet használó cégek termékei és tájékoztató anyagai. Emellett, a PromoBox a kezdeményezésben résztvevő vállalkozások termékeiből összeállított adománycsomagokkal támogatja kórházak és családokat segítő intézmények munkáját.

Vedd a magyart, védd a hazait! - ez a fő üzenete a két vállalkozás közös programjának, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar termékek fogyasztásának fontosságára. A BabaCsomag 100%-os lefedettséggel valamennyi hazai kórház szülészeti osztályán keresztül eljut a családokhoz gyermekük születésekor. Tíz hónapon át a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. által összeállított tájékoztató anyag és kéthavonta egy-egy Magyarországon működő vállalat termékmintája is helyet kap benne a két cég összefogásának köszönhetően.

Patvaros Boglárka, a PromoBox Kft. ügyvezetője kiemelte: "Komoly felelősség eljutni valamennyi családhoz a születés pillanatában, hiszen az ajándékcsomaggal az információkon túl értéket is közvetítünk. A most átadott adományokkal lehetőségünk nyílt az ebben közreműködő berettyóújfalui kórház mellett a nehéz sorsú kisgyermekes családokat segítő debreceni intézmény munkáját is támogatni."

"A Magyar Termék ma már több, mint védjegy. Márkanév, amelyet ismernek és keresnek is a vásárlók. A mostani adományátadás azt is megmutatta, hogy a Magyar Termék egyben egy olyan cégközösség is, amelynek tagjai közösen könnyebben tudnak jótékonykodni is." - hangsúlyozza Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mikor ajándékoz a magyar?
  A Praktiker ajánlja a Magyar Terméket
  FOME a Magyar Termék védjegyek erősítéséért
  Már négyezer termék rendelkezik Magyar Termék védjeggyel
  KiSZÍVezhetik a vásárlók Magyarországot
  Két magyar termék a világ legjobb élelmiszerei között
  Magyar Termék Nagydíjas lett a Coop Rally
  Tarolt a Lidl a Magyar Termék Nagydíj idei versenyén
  Átadták a Magyar Termék Nagydíjakat

További hírek ebben a kategóriában

A Cordia az idei Tihanyi Félmara...
A Tesco ismét támogatja a helyi ...
MÁV a TeSzedd! akcióban
A CDP Brüsszelben harmadszor ism...