Hírek
21633 hír az adatbázisban
Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház
Marketinginfo.hu - 2018-10-05 10:31
Márkák

Sikeres és gyümölcsöző kapcsolattá fejlődődött a MINI és Katona József Színház között tavaly szeptemberben megkezdett kulturális együttműködés.

A színház legújabb projektjében, mely intim közelségbe engedi a nézőket a társulat tagjaihoz, támogatóként vállalt szerepet a MINI.

2017 szeptemberében kötött kulturális együttműködési megállapodást a MINI és Katona József Színház, mellyel a brit prémiumgyártó, forgalmazóján, a BMW Group Magyarországon keresztül belépett a hazai kulturális életbe. A MINI és a Katona közötti megállapodás értelmében a két márka egymást támogatta a 2017/2018-as évadban. Az elmúlt egy évben közösen elért sikereknek köszönhetően a partnerségi viszony a 2018/2019-es évadra még szorosabbá válik a két márka között.

Az együttműködés folytatásáról szóló bejelentést Gricz István, a Katona József Színház kommunikációs és értékesítési igazgatója és Oros Attila a MINI márkavezetője szeptember 26-án jelentette be a színházban tartott sajtótájékoztatón, melyen a társulat színésze, Ónodi Eszter mesélt az induló évad egyik húzó darabjáról, a Ithakáról.

A MINI és a Katona legújabb közös projektében szuperközeli portréfotók készültek a színház társulatának tagjairól, intim közelségbe engedve a nézőket a színészekhez. A fotókat Süveg Áron készítette a színházzal közösen kidolgozott koncepció alapján: a szinte kizárólag az arcot mutató kompozíció ritkán látott, őszinte nézőpontból igyekszik láttatni a társulat tagjait, a sorozat képeinek gyakorlatilag teljesen egységes beállítása pedig a minimalizmust erősíti.

"A Katona József Színházzal kötött partnerségünkre nagyon büszkék vagyunk, az elmúlt egy évben számos pozitív visszajelzést kaptunk és kapunk, így úgy érezzük, a MINI remek közegre talált a budapesti kulturális életben. A márka egyik kommunikációs pillére a városi lét, melyet Budapesten a színház, a társulat és a körülötte lévő izgalmas pezsgés jellemez, melyben a MINI is otthonra talál" - mondta el Oros Attila márkavezető az esemény alkalmával.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Közel 1000 fiatal vett részt a Katona kezdeményezésében
  MINI szalon a pécsi Schneider Autóházban
  A BMW és MINI márkakereskedés Miskolcon
  A MINI és a Mountex együttműködik
  MINI LIVING mikrolakás-koncepció
  A MINI termékpaletta elnyerte az Innovációs Fődíját
  Elkészült a MINI FASHION FIELD NOTES kollekció
  A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta
  MINI LIVING Urban Cabin
  MINI-kkel indulnak országjárásra a Vállalható Vállalkozások

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Danone A Danone-nál az Alpro
2019-04-15 10:59
Olimpikonnal debütál a sloggi
Rita Ora a DEICHMANN új nagyköve...
Két kategóriában lett befutó a d...
A Volkswagen Haszonjárművek 1,8 ...