Hírek
23441 hír az adatbázisban
Kultúrkamiont indított az Extrád Színház
MTI + Mediainfo.hu - 2018-10-04 12:07
Outdoor/indoor

Útjára indított kultúrkamionját az Extrád Színház, amely országszerte filmeket és színházi produkciókat mutat be.

A kamion a benne lévő felszereltségnek és csúcsminőségű hangtechnikának köszönhetően filmek és színházi előadások bemutatására is alkalmas, "guruló színház" jellegéből adódóan akár a legkisebb településekre is eljuttatható a kulturális élmény - olvasható az Extrád Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Elsődlegesen a magyar filmek bemutatására törekednek, kiemelt céljuk a magyar kultúra minél szélesebb körben való megismertetése. A kultúrkamionban minden korosztály számára kínálnak programokat, vígjátékok, drámák, krimik, musicalek és gyerekelőadások lesznek láthatók.

A kultúrkamion - amelynek felállítása mindössze 30-40 percet vesz igénybe - tárgyalóteremként és műszaki bemutatóteremként is használható, új termékek vagy ötletek bemutatására is alkalmas. A székek kivehetők, és felállítható egy előre felszerelt pult, amely által a tér percek alatt átrendezhető, akár konferenciateremmé is.

A kamion programja szerint pénteken Sárbogárdon Retró est címmel zenés időutazáson vehet részt a közönség, a következő állomás szombaton és vasárnap Komárom, ahol Sorsunk szerelmei címmel hallható zenés-verses összeállítás a magyar irodalom remekeiből, majd a következő napokban Dombóvár, Tolna és Paks szerepel az állomások között.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bemutatkozott a Grohe világjáró kamionja
  Megosztható lesz a véradás
  Légkondival segít az LG a Vöröskeresztnek
  A Coca-Cola Karácsonyi Kamion-installációja
  Ismét útnak indul a Coca-Cola Karácsonyi Karaván
  Kamionnal segíti a sífutókat a Scania
  Saját kamionflottát indít a Szentkirályi
  Élménykamiont hozott Budapestre a Heineken

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej