Hírek
22004 hír az adatbázisban
Az ALDI idén is összefog a mellrák ellen
Marketinginfo.hu - 2018-10-03 12:27
Egészségmarketing

A mellrák elleni küzdelemben évek óta részt vesz az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., és idén partnereivel összefogva még többet szeretne tenni a GoPink! nemzetközi kezdeményezés sikeréért.

A mellrák elleni küzdelemre, a szűrésre és a megelőzésre rózsaszínnel buzdító GoPink! idén ősszel is világszerte számos akciót hirdet. Felhívja a figyelmet arra, hogy az idejében felismert mellrák jó eséllyel gyógyítható, és egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a stressz kezelésével, jó eséllyel meg is előzhető. Mindemellett a hölgyeknek mindenképpen érdemes részt venniük a rendszeres szűrővizsgálatokon, illetve önvizsgálattal is felismerhetőek a korai elváltozások, amelyek időben történő kezelése életet is menthet.

2018-ban az ALDI Magyarország a Bio-Fungi Kft., az Ed. Haas Hungária Élelmiszeripari Kft. és a Del Pierre C. Europe Kft. közreműködésével csatlakozik a GoPink! mozgalomhoz, és a kezdeményezésben szereplő termékek eladásával támogatja a mellrák ellen küzdő szervezeteket.

Az áruházlánc egyik partnere immár 6 éve a csiperke- és laskagombák termesztésére szakosodott Bio-Fungi Kft., amellyel közösen az elmúlt években összesen közel 3 millió forintnyi adománnyal támogatta a kezdeményezést. Idén az együttműködés keretében októberben az áruházlánc polcain megtalálható, rózsaszín tálcás gombák után a Bio-Fungi Kft. minden eladott tálca után öt forinttal támogatja a Szent Margit Kórház "Fogadj örökbe egy helyiséget" programját, ezt az összeget az ALDI saját hozzájárulásaként megduplázza.

Az Ed.Haas Hungaria Kft. rózsaszín szalaggal ellátott pezsgőtablettái is részt vesznek a kezdeményezésben, a cég minden eladott pezsgőtabletta tubus után 5 forinttal, az ALDI pedig százezer forinttal támogatja az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesületét. Győrben, október 5-én pénteken 14:30 órai kezdettel egy figyelemfelhívó, rózsaszín szalagos hídsétát, valamint azt követően egy előadássorozatot is szerveznek a betegségmegelőzés, a szűrővizsgálatok, illetve az egészséges életmód fontosságáról a mellrák elleni küzdelem jegyében.

A kampányhoz csatlakozik a Del Pierre C. Europe Kft., amely TWIST PINK TONHALTÖRZS OLÍVAOLAJBAN termékük értékesítése után 10 forinttal, az ALDI pedig százezer forinttal segíti az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány munkáját.

Az ALDI bízik abban, hogy a kampány során még több emberhez eljut a GoPink! üzenete, és vásárlói idén még több adománnyal segítik a kezdeményezést.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  ALDI és az E.ON együttműködése
  Az ALDI együttműködik a WWF Magyarországgal
  Ismét nyertek az ALDI termékei „Az Év Terméke Díj”-on
  Az ALDI és az Élelmiszerbank együttműködése
  Az ALDI a munka és a család egyensúlyért
  Az ALDI a legnagyobb magyar női futóesemény főszponzora
  Januártól nő a kezdőfizetés az Aldinál
  A korán kelő nőknél kisebb eséllyel alakul ki mellrák
  Növelheti a mellrák kockázatát a nőknél a sok szalonna és kolbász fogyasztása
  Zöld kezdeményezések az ALDI-nál
  Rózsaszín ételekkel a mellrák ellen
  A Tesco vásárlóival együtt harcol a mellrák ellen
  Az MVM a mellrák megelőzéséért
  Az ALDI támogatja a Go Pink kezdeményezést
  Az ALDI az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közt
  10,5 millió forinttal támogatja a Tesco a rák elleni küzdelmet
  A Tesco is kiáll a rák elleni küzdelem mellett

További hírek ebben a kategóriában

Fotó: Biljarszki Dániel A SimpliCity Fesztivál
2019-07-17 12:58
Kampány a tudatos gyógyszerhaszn...
Kampány a meggyfogyasztás ösztön...
Fogászati szűrés az EFOTT-on
Együttműködésbe kezd a Bonafarm ...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...