Hírek
23447 hír az adatbázisban
Közös véradást szervez a DRV és a Magyar Vöröskereszt
Marketinginfo.hu - 2018-10-02 11:04
CSR

Folytatja ittam adtam kampányát a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.), amelynek keretében októberben három alkalommal várja - a Magyar Vöröskereszttel karöltve - a véradókat.

A DRV Zrt. kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a folyadékbevitel és a véradás egymást kiegyenlítő egészségfenntartó folyamatának jelentőségére.

"Nem csak a víz, a vér is életmentő lehet" - szól a DRV Zrt. felhívása, hiszen egy egység levett vérrel három élet menthető meg. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente félmillió egység vérre van szükség, amelyet ugyanennyi önkéntes véradomány biztosíthat. A társaság amellett, hogy önzetlen segítségre buzdítja munkatársait, valamint a szolgáltatási területén élőket, fontosnak tartja a véradás egészségre gyakorolt jótékony hatásaira is felhívni a figyelmet. A szakemberek és a témában készült tanulmányok szerint a véradás ugyanis csökkenti a szívinfarktus és a rák kialakulásának kockázatát. Mivel véradás előtt és után is elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, a kampány során a Vöröskereszt mellett a DRV Zrt. is gondoskodik a véradók számára a jóminőségű ivóvíz biztosításáról.

A DRV Zrt. október első felében a siófoki székházában, valamint Kaposváron és Tapolcán szervez véradást. A szervezők meglepetésekkel várják a véradókat. Akik pedig a kampány keretében a publikus fotóikat a Facebookon az ittam adtam hashtaggel is megosztják, további ajándékokat is nyerhetnek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elkezdődött a Magyar Vöröskereszt országos adománygyűjtése
  Rekordot döntött a Magyar Vöröskereszt élelmiszergyűjtése
  Idén 320 önkéntes fiatal nyújt elsősegélyt 19 balatoni strandon
  Nyári véradókampány 2019
  #AddAVéredATrónért 10 napos HBO kampánya
  Életmentő kampány a véradásért
  Hiányzó betűkkel hív véradásra mindenkit az E.ON
  Vért adtak az Apollo Tyres munkatársai
  Idén is megnyitnak a The Walking Dead Vérbutikok
  Véradás az Apollónál
  A közösségi véradás
  Véradással segítettek az Apollo Tyres dolgozói
  Megosztható lesz a véradás

További hírek ebben a kategóriában

Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...
A Mol célja, hogy a régió zöldeb...