Hírek
22763 hír az adatbázisban
Mercedes-Benzekkel bővül a Mol Limo flottája
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-10-01 12:46
Digitális

Ötven prémium kategóriás Mercedes-Benz A-osztállyal bővül a Mol autómegosztó szolgáltatásának flottája szeptembertől.

Az idén januárban elindított Mol Limo jelentősen túlteljesítette a várakozásokat, már több mint 35 ezer felhasználója van az autómegosztó szolgáltatásnak. Az első fél év alatt több mint 1,5 millió kilométert tettek meg a fővárosban közlekedők - mondta Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója Budapesten sajtótájékoztatón.

Az autómegosztó szolgáltatás keretében 100 elektromos és 300 benzinüzemű Volkswagen up! áll a felhasználók rendelkezésére, ehhez csatlakozik az 50 Mercedes-Benz - tette hozzá.

Az ügyvezető igazgató elmondta: az igények felmérése alapján választották ki a prémium, ugyanakkor fiatalos, lendületes modellt, amellyel újabb felhasználókat céloznak meg.

Az autómegosztó szolgáltatásnak egyre nagyobb teret kell kapnia a városi közlekedésben, be kell illeszteni a hagyományos közlekedési módok mellé - hangsúlyozta Ratatics Péter.

A Mol írásos tájékoztatása szerint a vállalat 2016-ban elfogadott stratégiájában megfogalmazta, hogy sokkal nagyobb szerepet szán a mobilitási szolgáltatásoknak, ennek fontos mérföldköve volt a Mol Limo elindítása.

A szolgáltatás fejlesztésével folytatódik a Limo célkitűzésének megvalósítása, amely szerint a vállalat folyamatosan növeli a gépkocsiflottát, az infrastrukturális fejlesztések függvényében fokozatosan emelve benne az elektromos autók arányát, továbbá a szolgáltatás működési területét 2020-ra Budapest közigazgatási határáig kiterjeszti.

Az autómegosztó szolgáltatás területe a januári indulás mintegy 10 négyzetkilométerrel, 70 négyzetkilométerre bővült. A zónabővítés előfeltétele volt a megfelelő töltési infrastruktúra kialakítása, ezért a Mol a külső Váci úton található töltőállomásán is elektromos töltőegységeket alakított ki.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Leáll a termelés augusztusban a kecskeméti Mercedes-gyárban
  A kecskeméti Mercedes-gyár meghosszabbította a leállást
  A SHARE NOW Münchenben
  Átadták a Mercedes-Benz Academy Kecskemétet
  Kávézót nyitott a Mol Budapest belvárosában
  Elkészült az 1.000.000-dik Mercedes-Benz
  A Mercedes-Benz Cars újabb befektetése
  Újabb rekordév a magyarországi Mercedes-Benznél
  A Mercedes-Benz lett a legvonzóbb hazai munkáltató
  Autómegosztó szolgáltatást indított a Mol
  Sikeres évét zárt a Mercedes-Benz
  Képzési központot épít a Mercedes-Benz gyár
  Új Mercedes-Benz márkakereskedés nyílt

További hírek ebben a kategóriában

Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
A karácsonyi internetes vásárlás...
Csak néhány ötlet, amivel mégis ...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...