Hírek
21633 hír az adatbázisban
Nőttek a BMW Group eladásai
Marketinginfo.hu - 2018-09-28 10:15
Kereskedelem

2018 nyolcadik hónapjában a müncheni központú vállalatcsoport világszerte173 454 darab új autót értékesített, amellyel egész éves eladási mutatója 1 597 021 darabra nőtt.

Miközben a BMW Group hálózatról tölthető modellpalettájának tagjai minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, az új BMW X3, a BMW 5-ös sorozat, a BMW i3 tisztán elektromos prémium kompakt és a BMW i8 plug-in hibrid sportautó is kétszámjegyű értékesítési növekedéssel zárt.

A bajorországi vállalatcsoport egész éves eladásai ezzel 1 597 021 darab új gépkocsira nőttek, amely 1,6 százalékkal több, mint a 2017 januárja és augusztusa között értékesített mennyiség.

"A néhány fontosabb piacon jelentkező gazdasági nehézségek és rendkívül kiélezett piaci versenyek ellenére a BMW Group nem csupán augusztusban, de az eddigi egész év viszonylatában képes volt fenntartani értékesítési növekedését. Hálózatról tölthető modellpalettánk képviselői iránt kimagasló ügyfélérdeklődés mutatkozik, tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modelljeink idén augusztusban több mint 60 százalékkal több ügyfelünk tetszését nyerték el, mint egy évvel korábban" - mondta Pieter Nota, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

2018 nyolcadik hónapjában a BMW Group világszerte 11 669 darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modellt adott el, amely 62,3 százalékkal szárnyalja túl a tavaly augusztusi eredményt. A müncheni központú vállalatcsoport hálózatról tölthető portfóliójának ez évi eladási mutatója ezzel 82 977 darabra nőtt, amely 43,3 százalékos abszolút fejlődésnek felel meg. "Ezen számok azt mutatják, hogy tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modelljeink iránt egyre intenzívebb érdeklődés mutatkozik, és mint ilyen, kiváló úton haladunk azon kitűzött célunk felé, hogy az idei év végére hálózatról tölthető modellpalettánk tagjaival átlépjük az egy esztendőn belül értékesített 140 ezres darabszámot. Norvégiában a napokban indítottuk útjára a BMW iX3 előrendelésére létrehozott kísérleti projektünket: ügyfeleink egy okoseszköz-alkalmazáson keresztül adhatják le előrendelésüket a BMW márka első tisztán elektromos meghajtású modelljére, amelynek sorozatgyártását 2020-ban indítjuk be. Kevesebb, mint két hét alatt hozzávetőlegesen 1 000 ügyfél-regisztrációt rögzítettünk, egytől egyig 1 600 euró előleg befizetése mellett" - tette hozzá Pieter Nota.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elektromos autó értékesítés a BMW-nél
  Még egy gyárat építene az Egyesült Államokban a BMW
  A BMW Group, a Northvolt és a Umicore összefog
  Nőttek a BMW Group eladásai
  Beruház a BMW
  Gyulladásveszély miatt hív vissza 1,6 millió autót a BMW
  A BMW és MINI márkakereskedés Miskolcon
  Töretlen a BMW Group globális értékesítési lendülete
  A BMW Group tovább erősíti kínai jelenlétét
  Negyedmillió darab hálózatról tölthető gépkocsi a BMW-től
  A BMW Group legeredményesebb első negyedévét zárta
  A BMW Group és a Daimler AG egyesíti erőit
  A BMW Group újabb értékesítési rekorddal indította az újévet
  Új értékesítési rekord a BMW-nél
  A BMW Group kezében összpontosul a DriveNow

További hírek ebben a kategóriában

Szívvel-lélekkel alakul át orszá...
Egyre gyakoribb a bankkártya has...
A vásárlók öt kategóriában a Lid...
Ismét nyertek az ALDI termékei &...