Hírek
23441 hír az adatbázisban
MINI LIVING mikrolakás-koncepció
Marketinginfo.hu - 2018-09-27 09:48
Outdoor/indoor

A Pekingben kiállított élettér-koncepció a tavaly útjára indított MINI LIVING installációsorozat negyedik értelmezése.

2018. szeptember 21-én nyitotta meg kapuit és a nagyközönség előtt egészen november 4-ig nyitva áll Pekingben a China House Vision csarnokában életre hívott, több tudományágat felölelő építészeti kiállítás, amelyen a brit prémiumgyártó a MINI LIVING Urban Cabin soron következő, negyedik értelmezését mutatja be a nagyközönségnek. A forradalmi mikrolakás-koncepciót a MINI a kínai építész, Dayong Sun közreműködésével váltotta valóra.

A Pekingben kiállított élettér-koncepció a tavaly útjára indított MINI LIVING installációsorozat negyedik értelmezése. A MINI LIVING Urban Cabin mikrolakás-koncepciók kiválóan alakítható, számtalan lehetőséget felkínáló életterek, amelyek mindössze 15 négyzetméternyi alapterületen biztosítanak átmeneti szállást egyszerre több embernek is. A tervezők minden koncepciót a világ különböző nagyvárosainak építészeti sajátosságai és kultúrája szerint álmodtak meg, London, New York és Los Angeles után ezúttal Kína fővárosában.

A koncepciók középpontjában a kreatív helykihasználás, a közösségi életterek innovatív lehetőségei és a minimális alapterületen életre hívott tökéletes életminőség egysége áll. Pekingben a MINI LIVING Urban Cabin ezért a Kínában tradicionális építészeti stílusokat modern formában értelmezte újra, interaktív párbeszédet kezdeményezve ezzel a metropoliszban élő emberekkel.

A 2016-ban bemutatott MINI LIVING célja, hogy világszerte új élettér-koncepciókkal ismertesse meg a nagyvárosokban élő közösségeket. A metropoliszokban az egyre szűkülő terek és az egyre dráguló ingatlanárak rugalmasan alakítható, mégis tradicionális stílusú és közösségi térrel bíró élettér-koncepciók után kiáltanak, ezen eltérő igények pedig együttesen csupán a "kreatív helykihasználás" alapelvét követve válthatóak valóra. A MINI már évtizedekkel ezelőtt maradandót alkotott, amikor a klasszikus Mini kerekeken gurulva értelmezte újra a "kreatív helykihasználás" fogalmát, amely azóta a brit prémiummárka védjegyévé vált. A gyártó mindezt most élettér-koncepciók formájában is kamatoztatja.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tízből hét fiatal csak segítséggel tud lakást venni
  Installáció a 2 000 újrahasznosított HONOR üveg hátlapból
  Interaktív Monopoly a Széna téri villamosmegállón
  Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház
  A BMW és MINI márkakereskedés Miskolcon
  A MINI és a Mountex együttműködik
  MINI LIVING Urban Cabin
  A MINI LIVING installáció-sorozat
  Egyedülálló MINI LIVING installáció-sorozat

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej