Hírek
23441 hír az adatbázisban
Három nap a busz tetején a Halott Pénzzel
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-09-26 15:47
Outdoor/indoor

Szeptember 20-22 között fergeteges miniturnéval kápráztatta el rajongóit a Halott Pénz. A Red Bull Tour Bus 10 méter hosszú guruló színpada három városban parkolt le: Egerben, Veszprémben és a fővárosban.

Az egyedülálló koncertsorozatra összesen tizenötezren gyűltek össze, hogy egy óriásit bulizzanak, és a zenekarral együtt intsenek búcsút a nyárnak.

A Halott Pénz számára nem ismeretlen terep a különleges helyszínen való koncertezés, többek között léptek már fel kompon a Balaton közepén, de a Bejön a busz koncepciójához hasonlóra, - hogy egy zenekar egy valóban működő, üzemben lévő és sokat használt busz tetejéről adott volna koncertet, ugyanolyan minőségben, mintha a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadain játszanának épp - még nem volt példa, így nem csak a rajongók, de a zenekar és a stáb számára is örök élmény marad az exkluzív turné.

A Red Bull Tour Bus egy több, mint 10 méter hosszú guruló színpad, amely vagány turnébuszból látványos koncerthelyszínné alakítható. A buszban található síkképernyős televízió, bőrkanapé, hűtőszekrény és egy mini tárgyaló is. Az igazán nagy dolgok azonban a busz tetején történnek, ahonnan látványában és hangzásban is garantált egy nagyszínpados koncert élménye, a pop-up jellegnek köszönhetően még a több ezer ember ellenére is egy sokkal családiasabb hangulatban.

A zenészek nem egyszerűen besétálnak a színpadra, hanem egy létrán keresztül másznak fel a pódiumra, amely már önmagában is különleges. "Ez elemeiben és minden egyéb tekintetben is más, mint bármelyik nagyobb Halott Pénz koncert. Az egész esemény hangulata, vibe-ja, koncepciója más, mint amihez a közönség hozzászokhatott. Sokkal inkább pop-up jellegű, ad hoc, street-es a történet." - mondta Marsalkó Dávid, az együttes frontembere.

"Egy átlagos fellépésre általában három busszal érkezünk - az egyikben utazik a zenekar, a másikban a stáb a hangszerekkel, a harmadik buszban pedig a látványelemeket szállítjuk. A teljes állandó stábunk nagyjából 25 főből áll. Sokat vagyunk együtt és nagyon jó hangulatban szoktak telni az utak." - tette hozzá Marsalkó Dávid.

A Bejön a busz koncertsorozat három helyszínén - Egerben, Veszprémben és a fővárosban - 15 000 rajongó gyűlt össze, hogy a Halott Pénzzel együtt búcsúztassa a nyarat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egykori iskola belső falaira kerültek grafikák Veszprémben
  Rubikkal találkoztak a Rubikosok
  Az Unicum is felkészült a nyárra
  Szárnyakat kap az ikonikus Rubik kocka
  A Halott Pénz az Unicum Szilva-n
  A Neymar Jr arcával ellátott, limitált kiadású Red Bull
  Karácsonyi tárlatvezetés Zwack Sándorral és a Halott Pénzzel
  A Red Bull Air Race újra Budapesten
  Tananyag lett a Red Bull Pilvaker

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej