Hírek
23441 hír az adatbázisban
Megvan a MÁV-csoport fotópályázatának győztese
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-09-24 10:59
Outdoor/indoor

A MÁV kihirdette a 150 év, 150 like című fotópályázat győztesét.

A MÁV augusztusban tette közzé pályázati felhívását, amelyben a jubileumi év tiszteletére ünnepi díszbe öltöztetett mozdonyról készült fényképek közzétételére buzdította a MÁV-csoport Instagram-oldalának követőit. A játékban azok a felhasználók vehettek részt, akik a százötven nyelven feliratozott Taurus mozdonyról készített, és #máv150, valamint @mavcsoport.hu jelöléssel ellátott fényképeiket megosztották a közösségi oldalon.

A MÁV Magyar Államvasutak megalakulásának másfél évszázados évfordulója alkalmából a közösségi média lehetőségeit kihasználva köti össze a vasútrajongókat, és népszerűsíti a kötöttpályás közösségi közlekedést. A nyereményjáték célja a magyar vasút története iránti érdeklődés növelése és a vonatközlekedés népszerűsítése volt.

A győztes fotót a legalább 150 kedvelést összegyűjtött képek közül, esztétikai szempontok figyelembevételével választotta ki a vasúttársaság. A legszebb fényképet @markgalovics Instagram-felhasználó készítette, de a játék népszerűségére való tekintettel a zsűri különdíjasokat is hirdetett.

A győztes pályázat készítőjének nyereménye egy instant hibrid fényképezőgép a hozzá való fotópapírokkal, valamint a MÁV-csoport ajándékcsomagja. A nyeremény átadására a jubileumi év egyik kiemelt eseményén, a 2018. szeptember 8-9-i Nemzetközi Vasúti Járműparádén került sor a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban.

A fődíjas pályamű mellett a MÁV megosztva a két második helyezettet (@norbertpocza, @radleex), valamint a játék lezárásakor legtöbb like-ot szerző fotó készítőjét (@shaltoutsara) különdíjjal jutalmazta. Valamennyi díjazott páros belépőt nyert a Nemzetközi Vasúti Járműparádéra.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  MÁV a környezetért
  Perongaléria az Érd alsó állomáson
  Szépülnek a MÁV aluljárói
  Még lehet jelentkezni a MÁV aluljárófestő pályázatára

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej