Hírek
21860 hír az adatbázisban
Szívesebben tankolunk az élelmiszerboltokkal bővített benzinkutakon
Marketinginfo.hu - 2018-09-20 13:19
Kereskedelem

Ösztönzően hat a töltőállomások forgalmára az élelmiszerboltok megnyitása a 74 hazai és 18 szlovákiai LUKOIL-benzinkutat üzemeltető Normbenz Magyarország tapasztalatai szerint.

Debrecenben, Miskolcon, Oroszlányban, Pécsett a Megyeri úton és Budapesten a Kvassay úton egyaránt élelmiszerboltokkal bővült a LUKOIL-töltőállomások kínálata az elmúlt hónapokban. A Normbenz Magyarország 2015 novemberében kezdte meg a jelenleg már 16 üzletet magában foglaló DESPAR-hálózat kiépítését hazai benzinkútjain. A fejlesztést a változó fogyasztói szokások tették indokolttá, a vásárlók szívesebben keresik fel azokat a töltőállomásokat, ahol a tankolással egyidőben kisebb-nagyobb bevásárlásaikat is elintézhetik, akár ünnepnapokon is.

"Az elmúlt három évben azt tapasztaltuk, hogy az élelmiszerüzletek megnyitása vonzóbbá tette a LUKOIL-kutakat a vásárlók számára: érzékelhetően nőtt a DESPAR-boltokkal is rendelkező töltőállomásaink látogatottsága. Ennek oka, hogy az autósok szívesen intézik napi bevásárlásaikat ezeken a töltőállomásainkon ahol a SPAR hálózatban megszokott minőségű termékeket tudják elérni jelentős időmegtakarítás mellett. Stratégiánkban a fogyasztói trendek változásának megfelelően a jövőben is fontos szerepet tölt be kínálatunk folyamatos bővítése, a vásárlói igények mind teljesebb kiszolgálása - mondta el Molnár Róbert, a Normbenz Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nőtt a Lukoil profitja
  Nyári pontgyűjtő LUKOIL promóció
  Hat új DESPAR élelmiszerüzlet
  Reklámfilmmel népszerűsíti új kínálatát a LUKOIL
  Lezárult a Lukoil tulajdonosváltás
  Lukoil kutakon nyílnak Spar shopok
  Olcsóbb üzemanyaggal csábítja a magyarokat a Lukoil
  Lukoil lesz a Jet benzinkutakból

További hírek ebben a kategóriában

A családok tavaly közel 20 ezer ...
Az Év Boltja díjat nyert a Lidl ...
A Decathlon és a Lumenet az Év I...
Újabb fesztiválon nyit ideiglene...