Hírek
21633 hír az adatbázisban
Pr-Oscart nyert a Noguchi
Marketinginfo.hu - 2018-09-19 15:26
PR

A Noguchi Porter Novelli idén két kampánnyal került fel a Nemzetközi PR Szövetség (IPRA) Golden World Award shortlistjére, és az egyikkel meg is nyerte a "pr-Oscarként" ismert elismerést.

Az LG-nek kidolgozott OLED TV-bevezető kampány, a "Mint kép a falon" a világversenyen elhozta a legjobb termékbevezetés kategória díját.

A Noguchi másik pályázata, a Coca-Cola Magyarországnak fejlesztett ismeretterjesztő-szemléletformáló kampány, az élelmiszercímkék megértését támogató Okoscímke program az élelmiszer és ital kategóriában került a világ legjobbjai, a 176 döntős pályázat közé.

"Nagyon örülünk és büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük a Noguchi történetének hetedik Golden World Awardját," mondta Szántó Balázs, a Noguchi ügyvezető partnere. "Tizennyolcadik éve indulunk a világ egyik legrangosabb pr-versenyén, édes teher, hogy erről úgy emlékezünk meg: új polcot kell csináltatnunk a büszkeségfalra. Köszönjük a bizalmat a Coca-Cola Magyarországnak és az LG-nek, és köszönöm a remek munkát a kampányokat kidolgozó kollégáimnak."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Három érem a Noguchi-nak
  PR-Oscart nyert a Noguchi
  Kiss Huba visszatért a Noguchi-hoz
  Arany Sabre-t nyert a Noguchi
  A Noguchi lett a Nespresso pr-támogatója
  A Noguchi-val kommunikál az Unilever
  Invitel megbízás a Noguchi-nak
  A Noguchival szerződött az OMV

További hírek ebben a kategóriában

r Munkaadókat díjaztak
2019-04-17 10:20
Elismertek a UPS-t
100 év az Open Road Fest színpad...
Átadták a 2018. év Innováció Nag...
Vállalkoznának a magyarok, ha ne...