Hírek
22246 hír az adatbázisban
A NOE és az Auchan közös akciója
Marketinginfo.hu - 2018-09-19 12:03
CSR

2500 nagycsaládban élő gyermek és szüleik kaptak tanszereket az elmúlt napokban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Auchan szeptember 2-án zárult tanszergyűjtő programjában.

Az iskolakezdési csúcsszezonban meghirdetett felhívás több ezer, segíteni akaró családhoz eljutott, így összesen közel huszonkilencezer tanszer gyűlt össze szeptember elejére az áruházakban kihelyezett gyűjtődobozokban. A gyűjtésben hétszáznegyvennyolc nagycsaládos önkéntes vett részt.

A tanszergyűjtést lezáró sajtótájékoztatón részt vett Dr. Beneda Attila családügyért felelős helyettes-államtitkár, aki hangsúlyozta, hogy "jó látni azt a társadalmi összefogást, amelynek eredményeként hatalmas mennyiségű tanszer gyűlt össze, melyek a rászoruló családokhoz jutottak el. Köszönjük a kezdeményezést és az együttműködést a szervezőknek, amelyet sikernek könyvelhetünk el. Bízom abban, hogy a tanévkezdés minden családban zökkenőmentesen indult, melyhez a kormány széleskörű támogatást nyújtott."

"A tanszergyűjtés számokban mért eredményét és a boldog családokat látva kiemelkedően sikeresnek értékeljük a programot, amelyet reményeink szerint újabbak követnek majd. Köszönet illeti mindezért elsőként az adományozókat, a segítőkész emberek sokaságát, valamint az Auchan munkatársait, s a közel nyolcszáz (748 fő), a gyűjtésben és válogatásban résztvevő önkéntesünket, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a hosszan tartó akció" - mondta el Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.

"Folyamatosan keressük a lehetőségeket, amelyekkel támogathatjuk a családokat, hiszen több mint 7000 munkavállalónk jó része szintén gyereket nevelő családos dolgozó, akiknek számos programmal igyekszünk megkönnyíteni a család és a munka egyensúlyának megőrzését. A tanszergyűjtés sikerén felbuzdulva a jövőben is nagy örömmel veszünk részt a NOE-val közösen szervezett együttműködésekben" - mondta Adorján Abigél, az Auchan Retail Magyarország kommunikációs menedzsere.

A pluszban vásárolt felajánlások között számos, az iskolakezdéshez hasznos eszköz szerepelt, melyeket a NOE munkatársai válogattak át és rendeztek csomagokba korosztályok szerint a gyűjtés kedvezményezettjei számára. A megvásárolt taneszközök mellé sokan rövid üdvözlő üzenetet is mellékeltek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták az Auchan támogatásával kialakított speciális szenzoros játszóteret
  Okoslakással jutalmazta vásárlói hűségét az Auchan
  Auchan pályázat a fiatalok egészségmegőrzéséért
  400 tonna élelmiszer a rászorulóknak
  Fogyatékkal élőket támogat az Auchan
  Civil szervezeteket támogatott az Auchan
  12 ezer eurót adományoz az Auchan
  2.000.000 Ft értékű támogatás az Auchan az Ifjúságért Alapítványtól
  A Bajnokok Útja programot támogatja az Auchan
  Egészségnevelést támogat az Auchan

További hírek ebben a kategóriában

Akcelerációs program a Tungsramt...
40 millió forintnyi támogatásról...
Tizenháromezer gyermek kapott aj...
A Hankook legújabb jótékonysági ...