Hírek
23446 hír az adatbázisban
Fából készült Fat Boy rider
Marketinginfo.hu - 2018-09-18 12:02
Outdoor/indoor

A Harley-Davidson és a STIHL szeptember 12-én, ünnepélyes keretek között adták át Gáborecz István új alkotását, a tavaly kifaragott 300 kilós Fat Boy riderét.

Alsóörs közel 20 éve ad otthont a Harley-Davidson Open Road Festnek és látja vendégül a motorosokat. Hálából és tisztelettel adózva a község vendégszeretetének Gáborecz István, a STIHL szobrásza, tavaly kifaragott egy életnagyságú Fat Boy-t, majd idén annak riderét. Az alkotást a Strand sétányra avatták fel, ahol méltó jelképe lesz a község és a motorosok közötti igaz barátságnak.

A Fat Boy-ra a STIHL szobrásza a 19. Open Road Festen készítette el a hozzá legjobban illő ridert, közel 20 óra megfeszített munka során. Ezután még további 6 órába telt, hogy a motorost a helyére illessze. "Szeretem a kihívásokat, de még ennél is jobban ezt a közösséget, és a hangulatot, amely átitatja. Alsóörs valóban a szabadság kapuja lett a Harley-találkozónak köszönhetően. Büszke vagyok arra, hogy az én alkotásom is részese lehet annak, ami itt történik" - mondta Gáborecz István az átadón, aki először vett részt személyesen egy általa kifaragott mű felavatásán.

"A Harley-Davidson és a STIHL közel állnak egymáshoz. Mindkét márka egyet jelent a teljesítménnyel és a teljesítmény által nyújtott szabadsággal. Ezúton is szeretnénk gratulálni Gáborecz Istvánnak, hogy ennyire kifejező alkotást tudott készíteni a két ikonikus márka összefonódásának. Reméljük, lesz a sztorinak folytatása a jövőben is" - értett egyet Dobai Attila, a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója és Papp Zoltán, a STIHL projektmenedzsere.

A 20 éve tartó barátság szimbólumát ezentúl bárki megcsodálhatja Alsóörsön, a szoborra a helyiek is büszkén tekintenek és továbbra is nagy szeretettel várják a motorosokat és a fesztiválozókat. "Jövőre egy tűzijátékkal is szeretnénk kedveskedni a 20. jubileumát ünneplő rendezvénynek." - avatta be az egybegyűlteket Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere, majd a következő szavakkal búcsúzott: "Alsóörs vár, marasztal, visszavár!"




NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
  Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing
  Motoros show a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festen
  Világsztárokkal jubilál az Open Road Fest
  Egy eredeti Harley-Davidson az Open Road Festen
  Divatruházat Harley-Davidson módra
  Sidi a Harley-Davidson nagykövete
  Hazai tisztelgés a Harley-Davidsonnak
  Félmilliárdos Stihl nyereség
  Két korcsoportra fókuszál a Harley-Davidson
  Négy évig dolgozott új motorjain a Harley-Davidson
  A Vatikánban kampányolt a Harley-Davidson

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej