Hírek
21257 hír az adatbázisban
Megérkezett az új Emese ásványvíz
Marketinginfo.hu - 2018-09-13 18:20
Márkák

Megújult külsővel került az üzletek polcaira az Emese természetes ásványvíz. A mérsékelt ásványianyag-tartalmú és kedvező árú termék széles körben elérhető és elsősorban a családokat célozza.

Az új Emese ásványvíz az Auchan, a Spar és Interspar áruházakban és a hazai áruházláncok üzleteiben kapható, az ősz folyamán pedig elérhetővé válik a modern kereskedelem további hálózataiban is. A termék minőségét a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. garantálja, szénsavas és szénsavmentes változatban érhető el 1,5 literes kiszerelésben.

"Az Emese ásványvíznek csak a külseje változik: marad a megszokott íz és a kiszerelés. Olyan dizájnt választottunk, amely illeszkedik az elképzelésünkhöz: egy mesés íz, egy mesés víz - mindez elérhető áron. Ezt szimbolizálja a palackon a kislány, Emese" - tette hozzá van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.

A magyar márka címkéjének karakterét Bertóthy Ágnes tervezőgrafikus, illusztrátor alkotta meg, aki eddig főként gyermekkönyvekhez és tankönyvek díszítéséhez készített illusztrációkat, grafikákat.

"Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen csomagolást ilyen formában még sosem terveztem. Izgalmas kihívás volt számomra, hogy miután közösen átgondoltuk, milyen benyomást szeretnénk kelteni, egy teljesen új karaktert, az ásványvíz kabaláját alkothattam meg. Minden percét élveztem a munkának!" - mondta el Bertóthy Ágnes, tervezőgrafikus, illusztrátor.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Idén több ásványvíz fogyott, mint tíz éve egész évben
  Duplájára nő az ásványvíz fogyasztása
  A Szentkirályival New York-ba
  Ismét a Magyarvíz a legdinamikusabban fejlődő ásványvízcég
  Jó évet zárt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz
  Irodalom a Theodora ásványvizek palackjain
  A Mizse forgalmazója elégedett
  Theodorával frissülhetnek a fesztiválozók

További hírek ebben a kategóriában

Az Inoutic mostantól Deceuninck
Több tonna hamis Legót foglaltak...
Beruházás a Bosch miskolci gyárá...
A svájci Nestlé bezárja egyetlen...