Hírek
23446 hír az adatbázisban
Kajakocsival gurult be a Nosalty is a VIII. Food Truck Show-ra
Marketinginfo.hu - 2018-09-13 11:36
Outdoor/indoor

Hétvégén lezajlott a nyolcadik Food Truck Show a Kincsem Parkban, a Nosalty pedig ígéretéhez híven főzött, jótékonykodott, végigette a kínálatot, zsűrizett, és szakavatott segítséggel győztest hirdetett.

2018. szeptember 7. és 9. között került sor a Food Truck Show későnyári felvonására, ami ezúttal az indiai konyha bűvöletében került megrendezésre - most először gördült be a Nosalty x ízHUSZÁR saját furgonja, ahol kétféle étel készült: vajas csirke és vöröslencsés dhal, a teljes bevétel pedig a Tábitha ház gyermekhospice alapítványának került felajánlásra.

"Azt mondhatom, hogy tényleg voltak jó próbálkozások az indiai street food megálmodására, de azokat kerestük igazán, akik az utcai ételek műfaját gondolták újra autentikus, indiai ízekkel. Persze a feladat nem volt egyszerű, mégis szép számmal akadtak olyan truckok, akik időt és energiát nem sajnálva, minden kreativitásukat beleadva nyűgöztek le minket indiai ízvilágú street foodjukkal" - mondta Hering András, a Nosalty és az ízHUSZÁR magazin főszerkesztője az eredményhirdetést követően.

A VIII. Food Truck Show Budapest szakmai díját 'India ízei' kategóriában a zsűri egybehangzó véleménye szerint a Meat & Sauce csapata kapta - ők indiai fűszerezésű lecsót készítettek kétféle húsgombóccal, csicseriborsóval, kápia paprikával.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milliárdos forgalom a food truckoknál
  Food truck rekord: 250 milliós forgalom egy szezon alatt
  Kreatív kampány a NoSaltytól a Barilla-nak
  A Bethesda Gyermekkórháznak segít a NoSalty
  A legnépszerűbb maradt a sertéshús
  Játékalkalmazás a Magginak
  Belehúzott a NoSalty
  NoSalty: kérdések a karácsonyi asztalról
  Együtt kampányol a NoSalty és a Danone

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej