Hírek
22818 hír az adatbázisban
Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport
Marketinginfo.hu - 2018-09-12 12:54
Reklám

Kamarás Iván főszereplésével mini-sorozatot forgatott a Budapest Airport. A tréfás reptéri történetek július végétől, péntekenként mutatkoztak be a repülőtér Facebook oldalán és Youtube csatornáján.

Tipikus reptéri élethelyzeteket, szolgáltatásokat, az itt található üzletek kínálatát mutatja be szórakoztató módon a négy kisfilmből álló sorozat, amely Kamarás Iván főszereplésével készült. Az első kisfilm július 27-én mutatkozott be a nyilvánosság előtt, ezután minden pénteken, délelőtt 10 órakor újabb és újabb darabok debütáltak a közösségi médiában. A filmeket Géczy Dávid rendezte.

"A filmekkel szerettük volna egy kicsit más formában megmutatni mindazt, amit a reptér nyújthat az utasainak: például új budapestről elérhető desztinációk, éttermeink és üzleteink ajánlatai, reptéri vásárlási élmény, illetve a közlekedési- és kényelmi szolgáltatások bemutatása. Kifejezetten úgy készültek a filmek, hogy csak a közösségi médiában kerülnek sugárzásra, a sztorin van a hangsúly, a sajátságos humor pedig ráerősít a helyzetekre. Mindehhez tökéletes választásnak bizonyult, hogy Kamarás Iván a filmek főszereplője. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az első kisfilmek megjelenése után, a nagy sikerre való tekintettel már most zajlanak a folytatás előkészületei." - mondta Nagy Szilvia, digitális szolgáltatások vezető.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vezérigazgatót vált a Budapest Airport
  A Budapest Airport járványintézkedései
  Automata poggyászfeladó rendszer a Budapest Airportnál
  Csökkentette szén-dioxid-kibocsátását a Budapest Airport
  Elismerés a Budapest Airportnak
  Budapest Airport karácsonyi promóció
  Promóció a Budapest Airport és Heinemann Duty Free együttműködésben
  Teljesen megújult a kereskedelmi tér a Budapest Airport-on
  Egy rangos elismerést kapott a Budapest Airport
  Harmadszor is Skytrax-díjas a Budapest Airport
  Elismerés a Budapest Airportnak
  Új tender a repülőtéri reklámfelületekre

További hírek ebben a kategóriában

2022-es plus size divattrendek (...
Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...