Hírek
22818 hír az adatbázisban
Látványos film a Volkswagentől
Marketinginfo.hu - 2018-09-11 13:54
Reklám

A márka számára a Fastbridge készített látványos filmet, amely online kerül terjesztésre.

Az izgalmas forgatáson a több, mint 20 fős stáb két éjszakán keresztül dolgozott Debrecen főterén, a pick-up pedig bizonyított: könnyedén húzta el a helyi 1-es villamost.

"Néhány héttel ezelőtt eljutott hozzánk egy home videó, amin egy Volkswagen Amarok egy tankot húzott el. A filmet a social media felületünkön is megosztottuk a követőinkkel és a hozzá érkező kommentek arra inspirát minket, hogy egy egészen új módját keressük annak, hogy az Amarok új motorjának erejét megmutassuk a nagyközönségnek. Sok javaslat érkezett, hogy minek az elhúzására lenne képes a pick-upunk, végül elfogadtuk a kihívást és elhatároztuk, hogy elhúzunk vele egy villamost." - mesélte Bujáki Zsolt, a Volkswagen Haszonjárművek marketing menedzsere.

"A pick-up "őshazája" Afrika, Dél-Amerika, Ausztrália, Délkelet-Ázsia és a Kaukázus, mégis azt tapasztaljuk, hogy egyre népszerűbb itthon is ez a kategória. Míg korábban elsősorban az agrárium területein ténykedő cégek és vállalkozók vásároltak nálunk, ma már egyre egyértelműbb tendencia, hogy sokan vesznek pick-upot családi, illetve szabadidős használatra is, például a kimondottan városi terepjárók, azaz SUV-ok helyett. A termék eddig is kiemelkedően erős motorral volt kapható, de a 258 lóerős V6 TDI motor egy olyan minőségi változás, amelyet mindenképpen szerettünk volna valamilyen nem mindennapi kommunikációs aktivitással támogatni. A Facebook oldalunkra feltöltött home videóért azért is vagyunk hálásak, mert ezáltal a közösségünk inspirált minket és az ő javaslataik alapján döntöttünk arról, hogy hogyan tudjuk izgalmasan megmutatni, hogy az Amarok terepen és aszfalton is tökéletes választás" - mondta el Kovács András, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója/

A Volkswagen - hazánkban eddig egyedülálló módon - városi körülmények között demonstrálta, mire képes csúcskategóriás pick-up terepjárója, az Amarok. A bivalyerős motorral szerelt jármű minden gond nélkül elhúzott egy negyventonnás villamost Debrecen főterén, amelyben a megyeszékhely városvezetése is nagy segítségére volt a stábnak. A forgatáshoz a csapat két éjszakára is befoglalta Debrecen főterét, mert a forgatás körülményei nem akadályozhatták az egyébként menetrend szerint közlekedő villamosjáratokat, így csak a helyi közlekedés éjjeli szünetében (23:30 - 3:30 között) születhettek a felvételek.

Annyi kulisszatitkot azért elárult az stáb, hogy nem a forgatás alatt történt meg először a villamos elhúzása, hanem már egy korábbi alkalommal a DKV garázsában is letesztelték, hogy milyen teljesítmény szükséges a kihíváshoz. Bár a filmben nem látszik, de az Amarokot egy valódi szakértő, Vigassy Ádám off-road oktató vezette, mert elsődleges volt a biztonság.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Volkswagen Haszonjárművek 1,8 milliárd eurót fordít fejlesztésre
  Nőttek a Volkswagen konszern VW márkájának eladásai
  Az elektromos, a hibrid és a gázüzemű autók értékesítése a Volkswagennel
  Több mint hárommillió autót értékesített a VW
  A Volkswagen erősít az SUV szegmensben
  Jelentős fejlesztések előtt állnak a Volkswagen márkakereskedések
  Továbbra is a Volkswagen a világ legnagyobb autógyártója
  A Volkswagen fejlesztési programot indít
  Volkswagen márkatalálkozó a Hungaroringen
  Volkswagen márka a piacvezető Horvátországban

További hírek ebben a kategóriában

2022-es plus size divattrendek (...
Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...