Hírek
23447 hír az adatbázisban
Sportolásra buzdító hatalmas tűzfalfestmény
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-09-11 12:49
Outdoor/indoor

A "Budapest Sportfőváros 2019" című falfestmény üzenete ezúttal a közösségi és tömegsportra fókuszál, hiszen Budapest mindenki számára elérhető módon kínál számtalan sportolási lehetőséget az egész család számára.


Az inspiráció arra is utal, hogy nézzünk más szemmel a városunkra, és fedezzük fel a benne rejlő lehetőségeket, hiszen ma már megannyi, ingyen használható szabadtéri kondipark, futópálya, zöldfelület és egyéb olyan helyszín áll rendelkezésre mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek számára, mely kültéri mozgásra alkalmas. Budapest életében a közösségi sport a mindennapok szerves részévé vált az elmúlt évek során, mely egy előremutató életmódváltás és az egészséges, környezettudatos létforma, valamint a fenntartható és élhető város előszobája.

A városvezetés kiemelt célja, hogy az urbanizációs fejlesztések és újítások mellett a zöldfelületek és a sportolásra alkalmas közterületek is fejlődjenek, megújuljanak, és ennek eredményeként büszkék lehessünk arra, hogy sportos nemzet vagyunk, melyért teszünk is. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes kiemelte azt is, hogy Budapest sokat lépett előre a sport terén: nemzetközileg jegyzett és elismert nagyrendezvények méltó házigazdája a város, ahol maguk a budapestiek is egyre többet sportolnak, és tudatos szakmai fejlesztés zajlik a sportszervezetek bevonásával, támogatásával. A fejlődés eredménye még, hogy Budapest 2019-ben Európa Sportfővárosa lesz, így jövőre valóban minden a sportról fog szólni Budapesten.

A 220 m2-es tűzfalfestményt a Színes Város Csoport művészei 91 liter festéket felhasználva készítettek el 2018. augusztusában.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Falburkolatok típusai: ezeket érdemes választani! (x)
  A falmatricákat nemcsak a falra ragaszthatod! (x)
  Falfestmény az egészségügyi dolgozóknak
  Fontos a sport szerepe a női vezetők üzleti sikereiben
  A reggeli és a délutáni sportolás előnyei
  A magyarok 33 százaléka sportol rendszeresen
  A XIXO reklámkampány a hazai sportolókkal
  A MOME hallgatójának terve került egy XI. kerületi tűzfalra
  Arany János portréja került egy budapesti gimnázium falára
  Tűzfalfestmények a Színes Város fesztiválon
  Újabb színes tűzfal Óbudán
  Falfestmény Kós Károlytól
  Új falfestményen üzen a Telekom a Krisztina körúton
  Tűzfalfestő összművészeti fesztivál indul a fővárosban

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej