Hírek
21148 hír az adatbázisban
Celldömölkön megújult a Tesco
Marketinginfo.hu - 2018-09-10 09:05
Kereskedelem

A celldömölki Tesco belső terét tovább szegmentálták, így alaprajz, bolti eligazodás és fizetési folyamat tekintetében is letisztultabb lett.

Az áruházat Ágh Péter, vas megyei országgyűlési képviselő, Fehér László, Celldömölk polgármestere és Pártos Zsolt, a Tesco ügyvezető igazgatója adta át a vásárlóknak.

Az átláthatóbb, barátságosabb és közvetlenebb vásárlói térben a kisebb, mindennapos, és a hétvégi, nagyobb bevásárlások is könnyedén elintézhetők.

A megújult üzlet megnyitóján Ágh Péter a hazai termékek elérhetőségének fontosságát emelte ki, hangsúlyozva a magyar és helyi termelők támogatásának szükségességét.

Pártos Zsolt az ünnepélyes megnyitón elmondta: "A vásárlói szokások és igények folyamatosan változnak, így a Tesco üzleteinek is az új fogyasztói attitűdök mentén, azokat támogatva, azokhoz alkalmazkodva kell változniuk. Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy Celldömölk lakói a mai naptól kezdve még gyorsabban, kényelmesebben, és barátságosabb környezetben intézhetik bevásárlásaikat, miközben munkatársainknak is kellemesebb munkahelyi környezetet teremtettünk."

A Tesco a vásárlói élmény fokozása mellett a celldömölki alkalmazottaira is külön, kiemelt figyelmet fordított: az átalakítás és az emiatt szükségszerűvé vált átmeneti zárva tartás alatt senki sem esett ki a munkából, ez idő alatt másik Tesco üzletekben kaptak munkalehetőséget. A celldömölki dolgozók mindeközben a vállalat által biztosított, ingyenes továbbképzéseken is részt vehettek, hogy csiszolhassák szakmai és személyes kompetenciáikat. Az újranyitással egyidőben a létszám is bővült. Mostantól 8 új dolgozóval erősíti a Tesco a celldömölki csapatot.

"Az üzletnyitás óta eltelt időben bebizonyosodott, hogy a Tesco Áruház letelepedése városunkban fontos az itt élők számára. Egyrészt munkahelyeket jelent a celldömölkieknek, másrészt a lakosság ellátása szempontjából is kedvező az áruházlánc jelenléte. Aki ide betér, az kedvező árú és gazdag választékú kínálatot talál, az áruházlánc saját márkás termékeiből is válogathat. Városvezetőként köszönöm, hogy társadalmi szerepvállalásukat Celldömölkön azzal teljesítik ki, hogy a nyitási akciójukkal a celldömölki bölcsődét támogatják" - hangsúlyozta Fehér László.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Tesco álláslehetőségekkel települt ki a BabaMama Expóra
  A Tesco-nál már hagyománnyá vált az aukciós eladás
  Megújul a Tesco celldömölki áruháza
  A vásárlókért újított a Tesco Budaörsön és Csepelen
  Szolnoki Tesco szupermarket lett az Év Boltja
  Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco
  Változatlanul a Tesco áll a magyarországi kereskedelmi toplista élén
  Működésbeli változások a Tescónál
  5 millió a fiatal úszótehetségek támogatására
  A Tesco mögött két magyar a boltláncok rangsorában

További hírek ebben a kategóriában

Szépséghibás gyümölcsöt és zölds...
Fajátékok a Lidl-től karácsonyra
Szalmonellával szennyezett fűsze...
Egyre több a prémium termék az ü...