Hírek
22003 hír az adatbázisban
A D24 különleges élménygyűjtő akciója
Marketinginfo.hu - 2018-08-31 14:32
CSR

Véget ért a D24 különleges élménygyűjtő akciója, amelyben a Dreher Sörgyárak alkoholmentes márkája fogyasztói segítségével szervezett gyűjtést a SUHANJ! Alapítványnak.

A kampány célja az ép és fogyatékkal élők közös mozgását elősegítő SUHANJ! Alapítvány közösségi futóprogramjának támogatása volt. A lelkes fogyasztókon kívül több híresség is részt vett a megmozdulásban, ők aláírásukkal járultak hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

A tavalyi kampányt követően másodszor támogatta az alkoholmentes D24 sörmárka a SUHANJ! munkáját. Még májusban hirdette meg a D24 az Alapítvánnyal közös Instagram pályázatát, amelyben arra buzdította a márka kedvelőit, hogy képekkel mutassák meg közösségi média felületeiken, hogy nekik mit adott a sport. Pár hét alatt jóval több mint 240 kiposztolt kép bizonyította a mozgás és felfrissülés pozitív élményét, ami mindenkinek jár.

A kampányhoz több híresség - Fenyvesi Zoli, Hajós András, Kocsis Tibor, Kovács Patrícia és Lukoviczki Réka - is csatlakozott: egy közös edzést követően D24 alkoholmentes sörös dobozokat írtak alá, mellyel játékra invitálták azokat, akik a képek beküldése mellett más akciókkal is támogatni kívánták az alapítványt. A három helyszínen elrejtett, majd lelkes keresgélők által megtalált dobozokkal a játékban résztvevők is hozzájárultak a SUHANJ! Alapítványnak szánt adományhoz. A szerencsések, akik pedig rátaláltak a dedikált sörösdobozokra, az izgalmas kaland mellett még fitneszbérlettel és D24 ajándékokkal is gazdagodtak.

A kampány segítségével az Alapítvány közösségi futóprogramjai fejlesztésére összegyűlt adományt a D24 márka képviseletében Négyesi Fruzsina prémium márkákért felelős marketing vezető a SUHANJ! rendszeres közösségi edzéseinek már 8. éve otthont adó Margitszigeten adta át. Az Alapítvány számára kiemelten fontos, hogy mindenki megtapasztalhassa a mozgás örömét, ezért minden kedden és szombaton szabadtéri edzéseket tartanak a szigeten. Céljuk, hogy minél több önkéntessel és mozogni vágyóval a tavalyi év során teljesített közel 13 ezer kilométert idén 15 ezer kilométer lefutott távra emeljék meg. Az idei együttműködés ünnepélyes lezárására legújabb szemléletformáló programukon, a Bizalomfutáson került sor, ahol a szemléletformálás jegyében bárki kipróbálhatta, milyen érzés látássérültként futni, illetve megtapasztalhatta, hogyan érdemes gyengénlátó társainkat segíteni a futásban.


A bekötött szemmel végigfutott távot, közel százan teljesítették.

"Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy - most már két éve - segíthetjük egy jó ügyért elkötelezett, lelkes csapat munkáját. Bízunk benne, hogy támogatásunkkal az Alapítvány még több lehetőséget tud teremteni arra, hogy minél többen sportolhassanak együtt. Köszönjük a fogyasztóinknak, hogy ők is kivették a részüket támogatási programunk sikeres megvalósításából" - mondta Négyesi Fruzsina, a prémium márkákért felelős marketing vezetője.

"Mi pedig nagyon hálásak vagyunk a Dreher Sörgyárak Zrt-nek, hogy második éve támogatják a munkánkat, amivel még több fogyatékkal élő ember elöl hárul el annak az akadálya, hogy a mozgás adta pozitív élmény és érzés a hétköznapjai részévé váljon. Ehhez még több önkéntes segítő társat várunk, a támogatást pedig a keddi és szombati szabadtéri edzéseink fejlesztésére fogjuk fordítani. Azt valljuk, hogy a mozgás öröme mindenkié, osztozzunk benne minél többen!" - tette hozzá Nagygyörgy András, a SUHANJ! Alapítvány forrásteremtési munkatársa.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  165 éves a Dreher Sörgyárak
  Dreher lesz a Balaton Sound söre
  Három új termék a Dreher családban
  Új pr-ügynökségekkel erősít a Dreher
  Szabó Ibolya a Dreher Sörgyárak Zrt. új vállalati kapcsolatok vezetője
  A SUHANJ! Alapítvány csapata a 45. BMW Berlin Maratonon
  SUHANJ! - D24 KIHÍVÁS gépátadás
  A Suhanj és a D24 közös program
  A Suhanj! és a D24 jótékonysági akcióban vannak
  BMW támogatás a SUHANJ! Alapítványnak

További hírek ebben a kategóriában

A SodaStream üdvözli a PlasticFr...
A LEGO Csoport és a National Geo...
A C&A 2018-as globális fenntarth...
Egyre zöldebb vállalat a SPAR
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...