Hírek
23448 hír az adatbázisban
90 éves az Életműdíj tulajdonosa
Marketinginfo.hu - 2018-08-30 17:57
Egyéb

A Magyar Marketing Szövetség életében fontos szerepet töltenek be az szakmai díjak, elismerések.

Ilyen az Életműdíj is, amelynek egyik büszke tulajdonosa Dr. Hoffmann Istvánné, Magdika a mai napon töltötte be életének 90. évét, melyhez ezúton is gratulál és nagyon jó egészséget kíván mind az MMSZ Elnöksége, tagsága, valamint az egész marketingszakma nevében!

Az MMSZ az Életműdíjjal egy kiteljesedett, a marketingszakma egésze érdekében végzett, eredményes szakmai életutat ismer el. Dr. Hoffmann Istvánné a közgazdaságtudomány doktora, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing tanszékének professor emerita oklevéllel, Fáy András díjjal, többszörös kiváló és mester tanári címmel elismert nyugalmazott egyetemi tanára. 1970 óta a közgazdászképzés minden egyetemi szintjén oktatott, könyveit számos hazai felsőoktatási intézményben használják. Több külföldi egyetemen tanult, oktatott és kutatott. Számos társadalmi szervezetben tölt be tisztséget. Munkásságával lefektette a hazai sportmarketing tevékenység és oktatás alapjait. A Sportmarketing (2000), és a Sport, marketing, szponzorálás (2007) című könyvek szerzője.

Elévülhetetlen érdemeket szerzett a szakma hazai elismertetéséért, presztízsének növeléséért, a marketingoktatás színvonaláért.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...