Hírek
23465 hír az adatbázisban
Őszi Roadshow Balázsékkal
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-08-29 12:10
Outdoor/indoor

A reggeli show őrült hármasa: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri újra útnak indul, hogy élőben ébresszék a hallgatókat az ország 5 különböző nagyvárosában.

A hallgatók nem csak személyesen találkozhatnak a rádiózás fenegyerekeivel, de a tőlük megszokott hangulatban is felpörgetik a hétköznapokat. Érdemes lesz kilátogatni a helyszínekre, hiszen elképesztő programokban, többféle izgalmas játékban is részt vehetnek a hallgatók: lesz tehénfejés a Mizoval, a Castro olajjal az Unix Autó játékán tekepályán játszhatnak, de próbára tehetik a bátorságukat is, le kell győzni a legnagyobb fóbiáikat a UNIQA Biztosítóval! Páratlan meglepetésekkel és nyereményesővel szolgál hallgatóinak Balázsék, a játékosok ezúttal is értékes nyereményekért versenyezhetnek, több 100 ezer Forint és rengeteg Rádió 1-es ajándékcsomag kerül gazdára naponta.

A Rádió 1 népszerű műsorvezetői évek óta látogatnak el az ország különböző pontjaira, hogy élőben mosolyra fakasszák a hallgatókat: Szeptember 10-től 5 helyszínen várja rajongóit a reggeli műsor: hétfőn Miskolcon, kedden Salgótarjánban, szerdán Dunaújvárosban, csütörtökön Sopronban, végül pénteken Budapesten. Akik pedig nem tudnak kimenni a helyszínre, azok élőben figyelemmel követhetik az eseményeket a Rádió 1 Facebook oldalán valamint Youtube csatornáján. Magyarország kedvenc rádiója magasabb fokozatra kapcsol, és őrületes programokkal készül.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Virtuális szakmabemutató járja az országot
  Egészségügyi roadshow-t indított az ÁEEK
  Sikeres volt a Rádió 1 első futóversenye

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej