Hírek
23446 hír az adatbázisban
Újrahasznosított reklámponyvából készült bútorok
Marketinginfo.hu - 2018-08-24 12:54
Outdoor/indoor

A Szigeten szolgálatot teljesített, újrahasznosított reklámponyvából készült bútorszetteket és egy jótékonysági eseményen gyűjtött, több mint 3 millió forint értékű adományt adott át a Mercedes-Benz a NGYSZ-nek.


Ötven négyzetméternyi reklámponyvából gyártott bútorokat adott át a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) Élhető Jövő Parkjában a Mercedes-Benz a szervezetnek. A csillagos márka számára egyaránt kulcsfontosságú az innováció és a fenntarthatóság, így a speciális ülőalkalmatosságok azokhoz a célkitűzésekhez is illeszkednek, melyek mentén a park is létrejött. Az Élhető Jövő Park kialakításával a szervezet is igyekszik óvni a környezetet, csökkenteni a károsanyag-kibocsátást. Ennek érdekében megújuló energiaforrásokat használ a mindennapi működéshez. A bútorok készítése során a legfontosabb szempont a környezettudatosság és tisztíthatóság volt, valamint az, hogy a tárgyak könnyen szállíthatók, mozgathatók legyenek. Míg a fotelek, kanapék és puffok kárpitja újrahasznosított Mercedes-Benz reklámponyvából, az alapszerkezet újrahasznosított műanyag raklapból készült.

Az alkalmat megragadva adta át a márka azt a 3.390.000 forintos adományt is, amelyet a Mercedes-Benz az idén 10. születésnapját ünneplő Fashion Streettel közösen gyűjtött az NGYSZ számára egy júliusi, exkluzív Formula-1-es eseményen. Ezen a rendezvényen a vendégek tombola és árverés keretében adakozhattak, melyhez Lewis Hamilton és Palvin Barbara nyújtottak hatékony segítséget.

A Mercedes-Benz több mint húsz éve támogatja a karitatív szervezetet, mindeddig százhúsz millió forintot meghaladó összeggel segítette az NGYSZ-t.

"Boldogok vagyunk, hogy egy prémium autómárka szívügyeként tekint szervezetünk segítésére. Az elmúlt több évtizedes együttműködésnek köszönhetően évek óta kiemelt támogatóként jelenik meg a kétnapos Városligeti Gyermeknapunkon és a Díjlovas és Lovasterápiás Versenyünkön a fóti Lovasterápiás és Oktató Központunkban, de különböző árverések mellett szervezett már különleges gyermeksajtótájékoztatót is az Élhető Jövő Parkban, ahol a legféltettebb titkairól kérdezhették a gyerekek Nico Rosberg Formula-1-es világbajnokot" - mondta Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Élőben nézelődünk, és egyre több bútort vásárolunk online
  Tippek a kerti garnitúra vásárlásához (x)
  Ezeket a dolgokat érdemes mérlegelni, mielőtt kerti bútort vásárolunk (x)
  Ilyen egy tökéletes olvasósarok! (x)
  50 négyzetméternyi design (x)
  Kanapéárak a realitás talaján (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Milyen ebédlőasztal illik leginkább az én stílusomhoz? (x)
  Az ibis szállodamárka a Szigeten
  Kanapé két személyre (x)
  A Lenor termékek csomagolása újrahasznosított anyagból
  Fesztiválózóból adományozó
  A Mercedes-Benz kilátása a Sziget nagyszínpadra
  Kitelepült az EFOTT-ra a Mercedes-Benz Gyár
  A Mercedes-Benz Cars újabb befektetése
  Újabb rekordév a magyarországi Mercedes-Benznél
  A Mercedes-Benz lett a legvonzóbb hazai munkáltató
  Sikeres évét zárt a Mercedes-Benz
  Több családnak gyűjtöttek a Mercedes-Benz gyár dolgozói

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej