Hírek
22762 hír az adatbázisban
Debütált a CEWE új reklámfilmje
Marketinginfo.hu - 2018-08-22 09:30
Reklám

Az egyszerű, de nagyszerű CEWE FOTÓKÖNYV PURE alkalmazás tavaly év végi bevezetése után most online szpottal népszerűsíti a cég a mindössze pár perc alatt megszerkeszthető és megrendelhető fotókönyvét.

Pure, azaz rendkívül egyszerű a CEWE új mobil applikációja, hiszen csak kiválasztunk 22 képet a telefonunkról, esetleg megcímezzük az automatikusan elrendezett fotókönyvünket, vagy egy-két fényképnek kicseréljük a sorrendjét, és már nyomhatjuk is a megrendelés gombot. Mindez annyira könnyű, hogy még egy kutya is képes rá - üzeni a cég most forgatott online filmje, amelyben a gazdik csodálkozva veszik át a futártól a kis kedvenc által létrehozott, pár nap múlva megérkező végterméket.
A lehetőséggel azokat célozzák, akiknek igazán szűken mért az idejük, vagy éppen szeretik az instant dolgokat, az azonnal eredményt. Így egyrészt az egyébként is nagy fotókultúrával rendelkező, a közösségi médiában rendszeresen posztoló fiatalokat. Másrészt azokat, a már fotókönyv iránt elkötelezett vásárlókat is, akik nagyobb lélegzetvételű alkotásaik mellett szívesen készítenek egy-egy PURE - azaz gyors, mini változatot is, akár ajándékként, akár például tematikus sorozatként utazásaikról, családjukról.

"Az üzenetünk számukra éppen olyan egyszerű, mint maga a CEWE FOTÓKÖNYV PURE. Reméljük, értékelik majd a humort és a cukiságfaktort, amelyet Brill, a főszereplő kutyus biztosít. Bevallom, a kis boston terrier igencsak hozzá nőtt a mi szívünkhöz is a forgatás során, amelyet legalább annyira élvezett, mint mi magunk" - mesélte Zoboki Zoltán, a CEWE Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az online filmhez kapcsolódóan a cég több, közösségi média aktivitást is tervez: Brill kalandjai például a #cewebrill hastag alatt folyamatosan követhetők lesznek az online térben, de már készül saját e-mail címe, illetve a naplója is.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)
  A CEWE kampányát az élet írja
  Fotós tehetséggondozó programot indít a Cewe
  Újra Superbrands a CEWE
  Nyereményjátékkal jubilál a Cewe
  A Pető Intézetet támogatta a Cewe
  Gyermekfogászatot segít a Cewe

További hírek ebben a kategóriában

Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...
A Japán Starbucks tavasszal új F...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...