Hírek
21257 hír az adatbázisban
Új kommunikációs vezető a Coca-Colánál
Marketinginfo.hu - 2018-08-08 12:15
Karrier

Szűcs Judit lett a Coca-Cola Magyarország Kft. új vállalati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője. A szakember a Microsofttól érkezett, ahol négy évig dolgozott kommunikációs vezetőként.

Szűcs Judit 2018. augusztus elsején csatlakozott a Coca-Cola Magyarország csapatához. Előtte 2014 óta töltötte be a kommunikációs vezetői posztot a Microsoft Magyarországnál, ahol jelentős eredményeket ért el a vállalat PR-kommunikációjában és társadalmi felelősségvállalási programjaiban.


Ezt megelőzően közel tíz évet töltött a hazai és az európai uniós közigazgatásban.

Új pozíciójában a Coca-Cola hazai és nemzetközi szintű, társadalmi célú kommunikációs törekvéseit egyaránt képviseli, a márkaépítés mellett pedig a vállalat Hulladékmentes Világ (World Without Waste) nevű, ambiciózus újrahasznosítási célokat megfogalmazó globális stratégiájára is kiemelt figyelmet fordít majd.

"Izgatottan várom a közös munkát, óriási kihívás a világ egyik legértékesebb és legismertebb brandjén dolgozni. A kormányzati kapcsolatok ápolása, a társadalmi felelősségvállalás és fenntartható működés erősítése mellett azon fogok dolgozni, hogy a Coca-Cola Magyarország hírneve és megítélése tovább épüljön a hazai piacon!" - mondta Szűcs Judit, a Coca-Cola Magyarország kommunikációs vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új ügyvezető igazgató a Coca-Cola-nál
  Új közkapcsolati és kommunikációs igazgató a Coca-Cola-nál
  Új kereskedelmi vezető a Coca-Cola-nál
  Új marketingvezető a Coca-Cola Magyarországnál
  Új felsővezetők a Coca-Cola-nál

További hírek ebben a kategóriában

alh Az otthoni iroda a jövő?
2019-01-17 14:21
Ismét Sopov István az IAB elnöke
Üzletfejlesztési igazgató a 1080...
Új vezetővel erősít a Toman Diet
Nagy Mihály a Continental csopor...