Hírek
21640 hír az adatbázisban
Új játékelemeket kapott dm pályázat fődíjas ovija
Marketinginfo.hu - 2018-08-07 12:10
CSR

Két új fejlesztő játékkal gazdagodott a Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvoda udvara, a homokozók fölött pedig napvédelmi vitorlák hirdetik: a gyerekek sikeresen pályáztak a dm Nap gyermekei pályázatán.

A dm nyolcadik alkalommal hirdette meg a Nap gyermekei pályázatot, amelynek célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel hívja fel a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, hiszen a kisgyermekkorban elszenvedett napégés növeli a melanóma kialakulásának kockázatát. "Légy a Nap hőse" felhívással hirdetett pályázatot a dm, a megmérettetés mérlege: közel 600 pályázó csoport 400 óvodából, 3500 lelkes kis ovis, sok-sok pedagógusi ötlet és támogatás.

A dm idén arra kérte az ovikat, készítsék el saját napvédelmi szabályzatukat, és mindig legyen egy hős kis "napos", aki figyel, hogy mindenki betartsa az óvintézkedéseket. A legkreatívabb szabályzattal az óvoda megnyerhette játszótere felújítását is.

A fődíjas Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvoda kis ovisai június végén vehették birtokba az új játékelemeket. Az ünnepélyes átadón találkozhattak a pályázat kabala kengurujával, Tónival is, memóriajáték segítségével ismételhették át a legfontosabb napvédelmi tudnivalókat. A gyerekek már jól tudják, hogy a nyár elmaradhatatlan kelléke a napszemüveg, a fejfedő, a naptej, és hogy a déli órákban kerülni kell a direkt napsütést.

A napvédelmi program szakmai partnere a Magyar Rákellenes Liga volt, a szervezet szakorvosa melanóma szűrést végzett az átadón, felhívva a figyelmet a megelőzés és a szűrés fontosságára.

Persze a többi pályázónak is értékes nyereménnyel készültek: az első 400 pályázó óvoda naptejet kapott ajándékba a L'Oréal Magyarország Kft. jóvoltából, a dm pedig izgalmas napvédelmi társasjátékkal készült a gyerekeknek, amelynek elkészítésében az Igazgyöngy Alapítvánnyal működtek együtt.

A 100 leggyorsabb óvodának a STABILO kreatív rajzoló készlettel kedveskedett, a legtöbb szavazatot begyűjtő ovi pedig szandálokat és sporteszközöket kapott a Katex Kft. jóvoltából.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  260 családot támogat pelenkaadománnyal a dm
  Forgalomnövekedést ért el a dm
  Civileknek adott át támogatást a dm
  Bio paleo müzlit hívott vissza a dm
  Új exkluzív dm márka Lukas Podolskival
  Megbízható munkaadó díjat nyert a dm
  A dm 10 százalékos növekedéssel zárta az első félévet
  A dm varázslatos világba invitálta a szépség nagyköveteit
  A dm elindította az online értékesítést
  Környezetbarát táskák használatára buzdít a dm
  Gyümölcsös bébiételt vont ki a forgalomból a dm
  Kétszámjegyű növekedés a dm-nél

További hírek ebben a kategóriában

Nagy sikerrel zárult a MÁV negye...
Együttműködik a MÁV és az Erzséb...
A Cordia az idei Tihanyi Félmara...
A Tesco ismét támogatja a helyi ...