Hírek
21141 hír az adatbázisban
Beteg gyerekeknek gyűjtött az Amway
Marketinginfo.hu - 2018-08-07 10:30
CSR

Júniusban, immár 5. alkalommal újra jótékonysági kerékpározást szervezett az Amway.

Az országos akció idén hat helyszínen zajlott: Budapesten, Gyöngyösön, Kiskunhalason, Debrecenben, Nagykanizsán és Vácon összesen ezerötszázan pattantak nyeregbe a jó ügyért. A résztvevők 10 kilométer kerékpározással közel kétmillió forintot gyűjtöttek beteg gyerekek gyógyítására.

6 helyszín, 1500 résztvevő, közel kétmillió forint támogatás: 2018. június 16-17-én ismét országos kerékpáros akcióval segítette a beteg gyermekek gyógyítását az Amway.

2014-ben, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának 175. évfordulója alkalmából hagyományteremtő céllal rendezték meg az első Tour de Bókay jótékonysági bringázást, melyhez az Amway főtámogatóként csatlakozott. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 kilométer kerekezéssel és jelképes részvételi díjjal támogassák a kórház munkáját. A program akkora sikert aratott, hogy a budapesti akcióhoz csatlakozva az Amway az elmúlt négy évben országszerte több helyszínen is megszervezte az adománygyűjtő kerékpározást. Idén Budapesten, Gyöngyösön, Vácon, Debrecenben, Kiskunhalason és Nagykanizsán összesen ezerötszázan vettek részt a jótékonysági programban.

A résztvevők Budapesten a Bókay Gyermekklinikát segíthették, Vácon a Jávorszky Ödön Kórház, Gyöngyösön a Bugát Pál Kórház, Debrecenben a DEKK Gyermekklinika Újszülött Intenzív Centrum, Kiskunhalason a Konduktív Óvoda és Kollégium, Nagykanizsán pedig az Alapítvány az Autista Gyermekekért javára ajánlhattak fel adományokat, melyet az Amway megduplázott. A biciklis akció eredményeként összesen közel 2 millió forint gyűlt össze.

"Évről-évre egyre népszerűbb az országos kerékpáros jótékonysági akciónk. Az idei program volt a legeredményesebb, hiszen közel kétmillió forintot sikerült gyűjtenünk egyetlen hétvége alatt. Bízunk benne, hogy ezzel az akcióval és az októberi jótékonysági gyaloglással még több kisgyermeknek adhatunk esélyt a felépülésre" - mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyarok kerékpározási szokásairól
  1,5 milliót gyűjtöttek beteg gyerekeknek
  Fiatalok karrierjét támogatja az Amway
  Rekord a Szigeten, több munka a Helpereknek
  Ötmilliárd forint volt az Amway tavalyi bevétele
  Tekeréssel segített az Amway
  Eredményesen tekertek az Amway önkéntesek
  Terápiás műszert adományozott az Amway
  500 önkéntes a nyári fesztiválokon

További hírek ebben a kategóriában

Lidl kampánya a hátrányos helyze...
Elindult az Angyalváró-Cipősdobo...
Közel 200 tonna élelmiszeradomán...
Biogáz a halhulladékból