Hírek
21141 hír az adatbázisban
A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 júniusi nyertese
Marketinginfo.hu - 2018-08-06 10:00
PR

A június 1-jén startoló verseny során a Scania a hálózatba kapcsolt járművezetők teljesítményét értékeli a flottamenedzsment-rendszer adatai alapján.

A napi munkavégzés közben a résztvevők vezetési stílusának hatékonysága számít, és az így, a flottamenedzsment-rendszerből nyert üzemelési adatokat kielemezve kerülnek ki a legjobbak és azok, akik a legnagyobb fejlődés érik el.

A közép-európai Scania CER régió (Csehország, Szlovákia és Magyarország) járművezetői büszkélkedhetnek a Scania Járművezető-támogatás legjobb minősítő eredményeivel nemcsak Európában, hanem világszinten is. Ezen képességeit bizonyíthatta az a 2181 versenyző, aki benevezett a megmérettetésre. Magyarországon 880, Csehországban 758, Szlovákiában pedig 543 résztvevő szállt versenybe az országonkénti 150 eurós Scania Truck Gear ajándékutalványért, mely a három hónapon keresztül tartó verseny legjobbjainak jár. Így három ország három sikeres járművezetője válogathat a Scania webshopról.

Magyarországon június hónapban a Triberg General Kft. pilótája, Lehoczky Attila teljesítette a legmagasabb pontszámot, aki új generációs Scania R 500 típusú járművön ömlesztett árut fuvaroz.

"A lébényi szervizben elhelyezett szórólapról értesültem a versenykiírásról. Feletteseim több járművel is benevezték a céget. Nagy öröm számomra, hogy én értem el a legjobb SDS eredményt. Meg kell hagyni, hogy ehhez egy kiegyensúlyozott családi és anyagi háttér, valamint egy nagyon jó vállalat támogatása szükséges, mert így a járművezetőnek nem kell olyan problémákkal szembenéznie, melyek elvonják a figyelmet a vezetéstechnikáról és a munkájáról" - fejezte ki örömét Attila.

A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 végén a harminc legjobb versenyző meghívást kap egy kötetlen hangulatú, szórakoztató programokat kínáló eseményre, valamint a verseny három legeredményesebb pilótájának nyereménye nem más, mint egy gyárlátogatás a Scaniánál, Svédországban. A végső értékelés során nemcsak a legjobb járművezetők kapnak díjat, hanem azok is, akik a verseny ideje alatt a legnagyobb fejlődést érték el.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tehergépjármű képzés és ösztöndíj program a Scaniánál
  A Scania egy kutatási projektben vesz részt
  Szövetséget kötött az E.ON, a H&M, a Scania és a Siemens
  Jelentett a Scania
  Újfajta versenyt hirdet a Scania
  Ismét a Scania nyerte el a Zöld Tehergépkocsi díjat
  A Scania 2025-re felére csökkenti a CO2-kibocsátását
  Jelentett a Scania

További hírek ebben a kategóriában

s Sándor Imre PR-Díj 2018
2018-12-07 12:38
Mikulás vonatokkal, állomási ren...
Mikulás HÉV-ek közlekednek decem...
A Facebook-marketing a múlt, az ...
Aranydíjat kapott a Danubius egé...