Hírek
23441 hír az adatbázisban
Új LEGO buszok Szabolcs megye útjain
Marketinginfo.hu - 2018-08-03 14:07
Outdoor/indoor

Vadonatúj buszokkal utazhatnak mostantól a nyíregyházi LEGO gyár dolgozói.

Szimbolikusan egy LEGO kockákból megépített autóbuszt adott át Jesper Hassellund Mikkelsen, a nyíregyházi LEGO gyár igazgatója a gyárban működő Üzemi Tanács elnökének, Kiss Szilviának csütörtök délután. A gyár parkolójában azonban már ott sorakoztak azok a valódi buszok is, amelyek mostantól a LEGO dolgozókat szállítják nap mint nap, szinte az egész megye területéről.

A most átadott hét új busz mellé további négy érkezik még szeptemberig, így 11 járműből álló buszflottával vág neki az őszi főszezonnak a LEGO gyár.

"Naponta 1 100 dolgozónk használja a buszjáratainkat, amelyek 9 vonalon közlekednek. Fontosnak tartjuk, hogy ők a lehető legjobb körülmények között jussanak el a munkahelyükre, s a rendelkezésre álló járművek biztonságosak, megbízhatóak és jól felszereltek legyenek. A saját buszjáratok rugalmasságot adnak nekünk, hiszen a munkarendünkhöz igazodnak és oda jutnak el, ahol a legtöbb dolgozónk lakik - ugyanakkor remekül kiegészítik a helyi tömegközlekedés nyújtotta lehetőségeket, csökkentve annak leterheltségét", mondta el Jesper Hassellund Mikkelsen, a LEGO Manufacturing Kft. ügyvezető igazgatója.

Az átadón részt vett Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a közlekedés, az infrastruktúra és a járműpark fejlesztése fontos eleme a város fejlődésének. Idén 41 új, környezetbarát, sűrített földgázzal üzemelő buszt helyezett forgalomba a város, és ennek kapcsán üdvözölte, hogy "a LEGO Manufacturing Kft. további korszerű járművekkel járul hozzá a helyi tömegközlekedés szívonalának növeléséhez".

"A dolgozók szempontjából a nap fontos része az, hogy az ember hogyan jut el a munkahelyére és onnan haza. Mindig fontos téma ez, hiszen van, aki egy órát vagy még többet tölt utazással. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között utazunk, az új buszok pedig az elérhető legjobb színvonalat képviselik. Azt gondolom, hogy ezek a modern buszok minden igényt kielégítenek, és a munkába járás, illetve hazajutás már inkább a szabadidő része lesz, mint a munkanapé", tette hozzá Kiss Szilvia, a LEGO Manufacturing Kft-nél működő Üzemi Tanács elnöke.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Braille-építőkockák a Legotól
  Óriási legófigurák a Magyar Természettudományi Múzeumban
  50 éves a LEGO® DUPLO®
  Több tonna hamis Legót foglaltak le
  A játék boldoggá tesz
  Az első életnagyságú és vezethető LEGO Technic Bugatti Chiron
  A LEGO közösségi hálózatot indít 13 éves kor alatti gyerekek számára
  Fenntartható csomagolás a LEGO-nál
  LEGO Education Innovációs Stúdió létrehozása
  320 méteres kígyó LEGO®-ból
  21 napos kampányt indított a LEGO
  LEGO® elemek a fenntartható forrású anyagból
  Különleges mozdony LEGO-ból
  Ajándék utazás a Gyermekvasúton
  Fotósorozat a LEGO® Star Wars Microfighter szettekről

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej