Hírek
21634 hír az adatbázisban
Elindult az AVON Interaktív Katalógusa
Marketinginfo.hu - 2018-08-02 17:54
Digitális

Közel 150 éves az az üzleti modell, ami alapján az AVON működik. A vállalat alapértékei változatlanok, ugyanakkor lépést tartva az újabb és újabb digitalizációs trendek térhódításaival.

A termékfejlesztések mellett az AVON azon dolgozik, hogy termékei minél egyszerűbben és gyorsabban jussanak el a vásárlókhoz. Ennek egyik mérföldköve az AVON Online indulása volt 2012-ben, a következő állomása pedig az AVON Interaktív Katalógus megjelenése, amelyet első körben 12 országban - Magyarország mellett - többek között Brazíliában, Argentínában, Mexikóban, Oroszországban és Törökországban vezetett be a vállalat.

"A közvetlen értékesítést továbbra is a versenyelőnyünknek tekintjük, céljainkkal összehangban ez marad a fő értékesítési formánk. Ugyanakkor tudjuk jól, hogy haladnunk kell a digitalizációs trendek változásaival, szükséges egyéb csatornákat és értékesítési lehetőségeket keresnünk. Látjuk, tapasztaljuk, milyen mértékben nő a hazai online értékesítés, az AVON Online értékesítési portál bevezetése is erre a folyamatra adott választ, ugyanakkor szeretnénk Tanácsadóink munkáját is naprakész, interaktív eszközökkel, platformokkal segíteni. Az Interaktív Katalóguson keresztül egyszerűen és gyorsan tarthatják a kapcsolatot a vásárlóikkal, értesíthetik őket például az akciókról - mondta el Végh-Kósa Anita, az Avon Magyarország PR, Advertising & Digital Managere.

"Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország az első országok között volt, aki elindíthatta az új eszközt, amely július elejétől áll a Tanácsadók és vásárlóik rendelkezésére. Bízunk benne, hogy az új platform több tízezer AVON Tanácsadó mindennapi munkáját teszi dinamikusabbá" - tette hozzá Végh-Kósa Anita.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az AVON ismét a Well PR-t választotta
  Változás az AVON szépségszakértői csapatában
  Szervezeti változások az AVON-nál
  Változások az AVON PR és Digitális csapatában
  A Liverpool női focicsapat szponzor lett az Avon
  Bútoradomány az Avontól
  Kismama parkoló az AVON-nál
  Rekord összegű AVON adomány

További hírek ebben a kategóriában

i Bővül az IAB Hungary
2019-04-16 14:44
A keresőoptimalizálás, mint font...
Automatizálással jelentős költsé...
Robottechnológia a Gyermelyin
Digitális oktatási képzést nyújt...