Hírek
21141 hír az adatbázisban
A GVH jóváhagyta a MOM Park eladását
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-07-30 12:52
Kereskedelem

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta a MOM Park bevásárlóközpont átruházásáról szóló tranzakciót, így az az OTP Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába kerülhet - közölte az eladó Wingholding Zrt..

A tájékoztatás szerint a Wingholding Zrt. által 16,6 százalékos arányban tulajdonolt MOM-Park MFC Kft. és az OTP Ingatlanbefektetési Alap között létrejött adásvételi szerződés alapján a versenyhivatal jóváhagyta a bevásárlóközpont átruházására vonatkozó tranzakciót. Így az ingatlan átruházásának legfőbb feltétele teljesült, és ennek alapján a tranzakció zárása várhatóan 2018. augusztusban megtörténik - írták.

A Wingholding Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt. kötvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén kereskednek. A Wingholding Csoport kiskereskedelmi ingatlanjai közé így a MOM Park, az Agria Park, az Eurocenter, a Family Center, és a Praktiker tartozik. A WING Zrt. a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cége, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás. A vállalat működésének majd 20 éve alatt több mint 150 milliárd forint értékű befektetést eszközölt magyar ingatlanokba, projektportfóliója mintegy 800 ezer négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nespresso Mini Boutique nyílik a MOM Parkban
  Street art a MOM Parkban
  Beltéri reklámfelületeivel állt jó ügy mellé a MOM Park
  A HPS nyerte a MOM Park ügynökségi tenderét
  Új kampány és márkák a MOM Parkban
  Új ügynökséggel dolgozik a MOM Park
  MOM Park: komplex beltéri hirdetéssel állt elő a Telekom
  Újítások a MOM Park-nál

További hírek ebben a kategóriában

Szépséghibás gyümölcsöt és zölds...
Fajátékok a Lidl-től karácsonyra
Szalmonellával szennyezett fűsze...
Egyre több a prémium termék az ü...