Hírek
23441 hír az adatbázisban
A TEVAgy a Hős!-kampánya
Marketinginfo.hu - 2018-07-27 12:17
Outdoor/indoor

A TEVAgy a Hős!-kampány újdonsága, hogy egy nagyon egyszerű módszerrel, egy felfújható gumilabda segítségével mutatja be az újraélesztés mozdulatsorát, és teremti meg az otthon gyakorlás lehetőségét.


A TEVAgy a Hős! csapata emellett 2018-ban összesen 20.800 fő személyes oktatását is célul tűzte ki, amelyben ma már 23 önkéntes nagykövet segíti a Magyar Kardiológusok Társaságának szakmai támogatása mellett zajló módszer kidolgozóit.

A hirtelen szívleállásban gyakorlatilag minden korosztály érintett, ismert kardiológiai betegség, és előjelek nélkül is bekövetkezhet. Két egészségügyi szakember - Mészáros Zalán, a Teva Gyógyszergyár Zrt. egyik dolgozója, és Klupács Péter mentőtechnikus - ezért az újraélesztés könnyen elsajátítható, magyar és nemzetközi szakmai társaságok ajánlásával összhangban álló technikáját dolgozta ki és ismerteti meg a laikusokkal a Teva Gyógyszergyár Zrt. TEVAgy a Hős! programja keretében. Az 5 lépéses módszer a világon egyedüliként biztosítja zene, illetve egy felfújható gumilabda segítségével az otthon tanulás lehetőségét: a www.tevagyahos.hu oldalon található tananyagok segítségével így bárkiből életmentő válhat!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kereskedelmi vezérigazgató a Tevánál
  Újraélesztési képzést indít a városmajori szívklinika
  Gyógyászati segédeszköz adomány a Tevatól
  Jól megy a TEVA újraélesztéses kampánya
  Társadalmi szerepvállalásért díjazták a Teva-t
  A Teva-Arteregó oktatófilmje a győztes
  Elismerés a Teva-nak
  Önkénteseket toboroz a TEVA
  Szívultrahang-készüléket ajándékozott a Teva
  Roma diákokat segít a Teva

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej