Hírek
21256 hír az adatbázisban
A Nespresso hazai újrahasznosítási programja
Marketinginfo.hu - 2018-07-26 18:44
CSR

Az irodák és a HORECA szektor számára is elérhetővé tette használtkapszula-visszagyűjtő szolgáltatását a Nespresso.

Idén már az irodaházak, a szállodák és az éttermek igényeihez szabott speciális Nespresso Professional kávépárnák visszaküldésére is van lehetőség, újrahasznosításukról pedig a Nespresso Professional kizárólagos magyarországi disztribútora, a Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe gondoskodik.

A Nespresso márka esszenciáját a kiváló minőségű kávé, a kényelem és a fenntartható működés hármas pillére jelenti. A cég üzleti felhasználóknak szánt kávégépeinek értékesítése Magyarországon 2013-ban indult fejlődésnek. A speciális, az otthoni kávégépeknél megszokottól eltérően, kávépárnákkal működő gépek forgalmazását hazánkban több európai országhoz hasonlóan az irodai kellékek forgalmazására specializálódott Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe végzi. Az elmúlt években egyre több hazai vállalatnál, irodaházban és vendéglátóegységben találkozhatunk a Nespresso Professional kávéival.

A Nespresso Professional kávépárnák fő alapanyaga az alumínium, amely amellett, hogy a kávéfőzés pillanatáig megőrzi a kávéőrlemények frissességét és kiváló minőségét, végtelen alkalommal újrahasznosítható, bekerülve az alumíniumfeldolgozás körforgásába pedig számos további termék formájában kelhet új életre.

A Nespresso újrahasznosítási programja idén májustól a Professional kávékapszulák visszagyűjtésével tovább bővül. A most bevezetett szolgáltatás réven Magyarországon is lehetőség nyílik a Nespresso 2020-ig tartó célkitűzése, vagyis a 100 százalékos visszagyűjtési arány elérésére.

A használt Nespresso Professional kávépárnákat, azok magyarországi disztribútora, a Nespresso partnere, a Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe gyűjti vissza a kapszularendelés kiszállításával egyidejűleg, speciális, ingyenesen rendelhető gyűjtőtasakban.

A visszagyűjtött Nespresso Professional kávépárnákat a hagyományos Nespresso otthoni kávégépekhez használt kapszulákhoz hasonló módon hasznosítják újra.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Limitált ünnepi kollekció a Nespresso-tól
  George Clooney a legújabb Nespresso kampányban
  A kávé és a csúcsgasztronómia találkozása
  Az étterembe járók 83 százaléka igényli a jó minőségű kávét
  Nespresso a fenntarthatóságért
  Jönnek az új, limitált kiadásu Nespresso-k
  Nespresso interaktív gasztronómiai kiállítása
  Egyedi grafikával jönnek az ünnepi Nespresso-k
  Tanít a Nespresso
  Nespresso Mini Boutique nyílik a MOM Parkban

További hírek ebben a kategóriában

Kép: NaturAqua-KORE A NaturAqua ismét támogat
2019-01-18 16:58
A LeasePlan támogatja a világbaj...
Több száz civil szervezetet támo...
Milyen hatással van a farmer a b...
A Tesco 43 millió adag élelmisze...