Hírek
23441 hír az adatbázisban
A Lavazza újra vendégül látott André Agassit
Marketinginfo.hu - 2018-07-25 15:11
Outdoor/indoor

A Lavazza nyolcadik éve támogatta a Wimbledoni Teniszbajnokságot.

A Grand Slam tornák hivatalos partnereként idén is a Lavazza a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos kávéja volt. A nyolcadik éve tartó együttműködés keretében a Lavazza idén újra vendégül látott a bajnokság globális nagykövetét, André Agassit.

A kávékülönlegességek mellett, a Lavazza kiemelkedő kulináris élményekkel is gazdagította az Egyesült Királyság legrangosabb teniszversenyét, olyan nemzetközileg is elismert, Michelin-csillagos séfeket látva vendégül, mint az Shaun Rankin az Ormer Mayfair étteremből, vagy a híres olasz séf Carlo Cracco, valamint a világhírű cukrász Ernst Knam.

A 2018. július 2-től július 15-ig tartó bajnokságon a Lavazza 100 magasan képzett baristája, 60 helyen kínált autentikus olasz kávét a torna közel 500 000 szurkolójának, akik a híres Ripplemaker segítségével saját szelfijükkel vagy kedvenc versenyzőik képmásával is díszíthettek frissítő kávéikat.

"A Lavazza örömmel folytatja régóta fennálló partnerségét a wimbledoni teniszbajnoksággal, és olyan ikonokkal, mint a torna nagykövete, André Agassi, aki Wimbledonban nyerte első Grand Slam címét. Büszkék vagyunk, hogy továbbra is támogathatjuk a világ egyik legjobb tenisztornáját" - nyilatkozta a Lavazza alelnöke, Marco Lavazza.

A Lavazza a világ egyetlen élelmiszer- és italgyártója, amely mind a négy Grand Slam verseny partnere. A cég már harmadik éve kínálja Olaszország kedvenc kávéját több mint hárommillió teniszrajongónak a wimbledoni bajnokság mellett a Roland Garros, az US Open és az Australian Open versenyeken is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elismertek a Lavazza-t
  Kávé a világűrből
  A Lavazza közreműködésével újult meg a legendás kávézó
  Lavazza kávé a csúcsgasztronómia Oscar-díján
  A Lavazza az oroszországi VB-n
  A Lavazza marad a Grand Slam-tornák hivatalos partnere
  A Lavazza új nemzetközi reklámkampánya
  Lavazza az űrben
  Hosszabbít a teniszbajnoksággal a Lavazza
  Együttműködik a Lavazza és Agassi
  A Lavazza a Roland-Garros hivatalos kávéja

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej