Hírek
21860 hír az adatbázisban
Már közel százötven szakember regisztrált a MMSZ minősítő rendszerében
Marketinginfo.hu - 2018-07-24 11:59
Digitális

Júniusban hivatalosan elindult a Magyar Marketing Szövetség Marketing.hu oldala, mely hamarosan a szakma első számú eligazodási pontjaként szolgálhat.

Emellett üzletileg is érdemes jelen lenni a rendszerben, hiszen az egyszerű regisztráción túl, minősítési lehetőséget is kínál. "A sokszereplős marketing- és kommunikációs iparágban szeretnénk a jó szakembereket segíteni, a kezdőket pedig helyzetbe hozni. A platform nyitva áll mindenki előtt, aki a marketing- és kommunikációs iparágban vagy iparágért tevékenykedik" - mondta el Hinora Ferenc a Magyar Marketing Szövetség elnöke.

Az elmúlt időszakban számtalan új szereplő jelent meg a marketingpiacon, egyre nehezebb eldönteni, ki a hiteles személy, mi a hiteles szakmai információ. "Az MMSZ fő stratégiai törekvése, hogy a Marketing.hu minősítő rendszer a legfontosabb irányjelző legyen a szakmában." - jelentette ki Hinora Ferenc.

A Marketing.hu oldal nyújtotta szolgáltatás két részből áll. Egyrészt regisztrálni lehet. Ennek alapján ki-ki megkapja saját profilját, ezáltal láthatóvá és kereshetővé válik. Minden olyan területről lehet regisztrálni, ami a marketing- és kommunikációs iparágon belül van, például grafikusok, fejlesztők, szövegírók és reklámjogászok is megtehetik ezt. A Marketing.hu rendszerben ezért is lett létrehozva szabadszavas kereső, hogy a megadott tevékenységhez kapcsolódó kulcsszavak alapján is rá lehessen találni a regisztrált és minősített piaci szereplőkre.

A másik szolgáltatás a minősítés lehetősége. Ha valaki a minősítő kalkulátorban eléri a szükséges pontszámot, akkor érdemes hivatalosan is minősítésért folyamodnia. Szakemberek és szakértő cégek egyaránt minősíthetik magukat.

A Marketing.hu oldal egy olyan platform, ahol a regisztráció mellett ellenőrzött, minősített szakmai információbázis kialakítása folyik, mely orientálja, segíti a marketingpiac szereplőinek döntéseit, tudatosítja a versenyelőnyöket, csökkenti a kockázatot a megbízók és megbízottak, a munkaadók és munkavállalók oldalán egyaránt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több nagymárka is csatlakozott a Magyar Marketing Szövetséghez
  Elstartolt a MMSZ minősítő platformja, a Marketing.hu
  Újabb szintlépésre készül a Magyar Marketing Szövetség
  Átadták az idei Országos Marketinggyémánt díjakat
  Újraválasztották Hinora Ferencet, a MMSZ elnökét
  Mesterkurzust indít az MMSZ
  Trendi-e ma itthon a marketing?
  Rendhagyó Közgyűlést tartott a Magyar Marketing Szövetség
  Hivatalos az MMSZ Sportmarketing Tagozata

További hírek ebben a kategóriában

Kulisszatitkok az animációs vide...
Dupláz a Vodafone Alapítvány
Nőhet az 'okoskenyerek' kereslet...
Kiosztották a Vodafone Digitális...