Hírek
23094 hír az adatbázisban
A 1080P Reklámügynökség Somersby kampánya
Marketinginfo.hu - 2018-07-19 13:20
Outdoor/indoor

A 1080P Reklámügynökség Somersby kampánya életre szabva, autentikus módon tárja fel a fogyasztók számára, a márka sajátos világát, s egyben fő üzenetét.

A június 15. és szeptember 2. közt futó kampány koncepcióját - "Csak a chill" - tükrözően, széles média- és eszközhasználatot vonultat fel (a klasszikus online megjelenésektől a közösségi médián és eseménykommunikáción keresztül a nyereményjátékig bezárólag) nem mindennapi aktivitásokat is felkínálva.

A "Somersby. Csak a chill" üzenettel futó promóciós kampánnyal, egy termékkóstoltatással egybekötött roadshow keretén belül, sok helyen találkozhatunk a fővárosban. Ha egy chillesre brandigelt VW kisbuszon akad meg a szemünk, akkor ott helyben le is pihenhetünk egy kis Somersby-t kortyolgatva és már is a nyugalom szigetének hangulatában érezhetjük magunkat, kiszakadva az állandó rohanásból, és a szürke hétköznapi robotból.

Ádám Marianna, a 1080P Reklámügynökség client service directora szerint: "A sok aktivitást előirányzó márka aktivációk mellett mindenkinek felüdítő lehet egy-egy pihentető esemény is. A rohanós, program-hajszolós nyárban a fárasztó aktív programok mellett miért ne lehetne kitűzött programpont a barátokkal való közös pihenés is? A Somersby promóciós kampányában erre is hangsúlyt fektettünk a Rukkel-tónál megrendezett wakeboard hétvégék, unikornis-flamingó csata, Flip-Flop futás vagy az Open Air Cinema mellett."

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Üzletfejlesztési igazgató a 1080P-nél
  Gyermekbarát város program
  3D épületháló a Somersbytól
  Lokalizált üzenetekkel jelenik meg a Somersby
  Összehozta a Carlsberg a karácsonyt a sörcsapolással
  Vonzza a vitorlásverseny a szponzorokat
  Sörcsappal szerelte fel az óriásplakátját a Carlsberg
  Sikeresnek bizonyult a Carlsberg átpozicionálása
  Egy év alatt 865 százalékkal nőtt a ciderfogyasztás
  Ciderrel megy neki a nyári szezonnak a Carlsberg

További hírek ebben a kategóriában

Kép: ORFK-Alföldi Tej Csekk helyett tej
2022-12-09 12:33
Amit az előszoba sugall a lakás ...
Ezeket a dolgokat érdemes mérleg...
„FénySzili” tovább j...
Karácsonyi meglepetés a Városlig...