Hírek
23448 hír az adatbázisban
Zöld építészeti megoldásokban gazdag irodaházat avattak fel
Marketinginfo.hu - 2018-07-18 18:35
Outdoor/indoor

Budapest egyik vezető ingatlanfejlesztője, a GTC Hungary legújabb irodafejlesztésének átadó, nyitó partijára került sor június 21-én a nyári nap-éj egyenlőség napján.


A Szent Iván éji partira érkező vendégeket egy elbűvölő több ezer zöldnövényből és fehér virágból álló lugas-folyosó fogadta, azonnal megteremtve azt az néphagyomány-szerű, valamint irodalom- és zenetörténeti hangulatot, amely ezt a napot övezi. Regisztrációkor a tündérek világába való belépést szimbolizálva a hölgyek virág kardíszt, a férfiak kitűzőt kaptak. Az estén a 36 fős MÁV szimfonikus zenekar előadásában felcsendült Felix Mendelssohn-Bartholdy 1843-ban írt Szent Iván éji nyitánya is. Az erdei tündérek világát idéző fehér szín uralta a teljes a rendezvényt a hostessek, rendezvényesek és felszolgálók ruhája mellett az ital- és ételkínálatban is.

"1997-es indulásunk óra közel 20 céget és márkát szolgáltunk ki a legkülönfélébb rendezvények megalkotásával és menedzselésével és közel 500 esemény megvalósítása áll a hátunk mögött nem csak a hazai-, hanem a nemzetközi piacon is. Ez a tapasztalati tőke ad erőt arra, hogy minden további megbízás inspiráljon bennünket újabb és újabb egyedi, kreatív megoldások használatára. A GTC White House megnyitó partija nem csak azért volt kiemelt megbízás számunkra, mert ügyfélkörünk egy újabb iparági szereplővel bővült a meglévő megbízói kör mellett, hanem azért is, mert a GTC-vel való gördülékeny együttműködés egy nagyon pozitív tapasztalat volt a csapatunk és a velünk együtt dolgozó partnereink számára." - értékelte a rendezvényt Kisgergely Zita, a CEN ügyvezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az irodai felszerelések beszerzéséhez pénzügyi tervezés szükséges
  Közeleg a nyár, milyen árnyékolót válasszunk? (x)
  Költözik az iroda! (x)
  Átadták Budapest Építészeti Nívódíját
  Zöld kampány a Duna Plazában
  Art of Danube
  A jövő irodaházai megkedveltetik az irodai munkát
  Fényfestés a Tungsram irodaházán
  A Mercedes-Benz a környezetbarát irodaházban
  Ultramodern irodaházba költözött a Schneider Electric
  Új üzletet nyitott Budapesten a SPAR
  Új irodaházat építtet az Axel Springer
  Starthoz állt „Az Év irodája” verseny
  LEED: hazánkban először kapott irodaház Platina minősítést

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej