Hírek
23446 hír az adatbázisban
A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta
Marketinginfo.hu - 2018-06-29 10:58
Outdoor/indoor

Az idei Gere Jazz Fesztivált újfent a MINI támogatta, a vendégek kényelmét a MINI Drive Me Home szolgáltatás segítette.

A VII. Gere Jazz Fesztivál fellépő művészei nagy sikert arattak a júniusi szeszélyes időjárás ellenére, a kétnapos, a jazz élvonalát képviselő esemény során közel 700 vendég élvezhette az egyedülálló zenei programot. A Rákfogó zenekar és a Kéknyúl Hammond Band fellépése pénteken klubkoncert jellegűvé változott a hirtelen jött vihar miatt, de ez mit sem vont le a produkciók sikeréből, a közönség elsöprő lelkesedéssel ünnepelt. Szombaton Balázs Elemér Group koncertjét a Barabás Lőrinc Quartet fellépése követte, majd a fesztivál olasz sztárfellépője Nicola Conte & Spiritual Galacy formációja zárta a sorozatot, Bridgette Amofah ghánai énekesnő fantasztikus hangjával.

A Fesztivál ideje alatt a MINI egy úgynevezett Drive Me Home shuttle szolgáltatást biztosított a vendégek számára, így az egyes szálláshelyek és a Gere Birtok között 5 db MINI Countryman, Clubman és 5-ajtós modellek szállították a nagyérdeműt. A koncertek helyszínén további három új modellt állított ki a márka, így az elmúlt hetekben teljesen megújult 3 és 5-ajtós, valamint a Cabrio modelleket tekinthette meg a közönség, melyek kiválóan illeszkedtek az esemény exkluzív kerti party hangulatához. Nicola Conte-t és zenésztársait pedig a BMW Group Magyarország által biztosított flotta szállította Villány és Budapest között, a fellépő művészek legnagyobb megelégedésére.

"A VII. Gere Jazz Fesztivál világszínvonalú fellépői, a program exkluzív, valóban prémium, de mégis könnyed hangulata remekül társítható a MINI által képviselt értékekkel, a márka legújabb modelljei pedig láthatóan nagy népszerűséget arattak a látogatók körében. Úgy érezzük, a márka kiváló partnerségre talált a Gere Jazz Fesztivál eseményben" - mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény kapcsán.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház
  A MINI és a Mountex együttműködik
  A MINI termékpaletta elnyerte az Innovációs Fődíját
  MINI LIVING Urban Cabin
  MINI-kkel indulnak országjárásra a Vállalható Vállalkozások
  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  A MINI LIVING installáció-sorozat
  Tejfogyasztást népszerűsítő kampány indult
  Vácra érkezett a Lajta Monitor Múzeumhajó
  Nagy sikerrel zárult a VI. Gere Jazz Fesztivál
  Gere Jazz Fesztivál Villányban a MINI támogatásával

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej