Hírek
23447 hír az adatbázisban
MINI LIVING Urban Cabin
Marketinginfo.hu - 2018-06-28 14:36
Outdoor/indoor

A MINI a június 7-10. között megrendezett Los Angeles-i Dizájnfesztiválra a MINI LIVING Urban Cabin névre keresztelt mikrolakás-koncepció premierjével készült.

A brit prémiumgyártó a méretarányos innovációt az angyalok városában alkotó építészduó, a FreelandBuck közreműködésével hívta életre egy Los Angeles belvárosában álló épület használaton kívüli tetőteraszán.

A Los Angelesben bemutatott Urban Cabin a MINI LIVING koncepciósorozat ötödik tagja, amely rendkívül sokrétű átrendezhetőségével és megannyi lehetőségével mindössze 15 négyzetméternyi alapterületen biztosít átmeneti életteret. A koncepció egyik legegyedibb sajátossága, hogy kialakítása és hangulata az adott város arculatához és kultúrájához igazítható. London, New York és Los Angeles után a MINI az idei év második felében Pekingben és Tokióban is fel kíván építeni egy-egy nagyvárosi élettér-koncepciót.

Az innovatív megoldások realizálásával a MINI fontos lépéseket tesz a jövő nagyvárosaira jellemző, kreatív élettér-megoldások globális elterjedése érdekében, azon legfőbb vezérelv mentén, hogy a lakások a metropoliszok atmoszférájától függetlenül, a világ minden táján otthonos környezetet teremtsenek. "A nagyvárosi élettér-koncepciók és a jövőbeni közösségi együttélések hamisítatlanul egyedi értelmezését váltjuk valóra. Célunk, hogy megőrizzük a közösségek összetartó erejét, új távlatokat nyissunk és közösségi tereket teremtsünk" - fogalmazott Esther Bahne, a MINI márkastratégiai és vállalatfejlesztési vezetője. "Installációink és jövőbe mutató koncepcióink a kreatív helykihasználás merőben új lehetőségeit tárják fel előttünk, az újabbnál újabb megoldásokat pedig a gyakorlatba is átültetjük. 2019 áprilisára például Sanghajban egy olyan élettér-együttest építünk fel, amely a nagyméretű közösségi terek mellett több mint ötven lakást is magába foglal" - tette hozzá. Az Urban Cabin a valóra váltott MINI LIVING koncepciók elrendezési és berendezési lehetőségeit vetíti előre.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan legyen a kis lakás is dizájnos? (x)
  Együtt folytatja a MINI és a Katona József Színház
  A MINI és a Mountex együttműködik
  MINI LIVING mikrolakás-koncepció
  Dizájnvázlatok a MINI első elektromos meghajtású modelljéről
  A MINI termékpaletta elnyerte az Innovációs Fődíját
  A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta
  A MINI LIVING installáció-sorozat
  Egyedülálló MINI LIVING installáció-sorozat

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej