Hírek
21405 hír az adatbázisban
Elindult a MoneyGram és a Tesco Készpénz Átutalási Szolgáltatása
Marketinginfo.hu - 2018-06-27 10:12
Kereskedelem

A MoneyGram és a Tesco bejelentette új együttműködési megállapodását.

A MoneyGram szolgáltatásai már 97 Tesco áruházban elérhetők Magyarországon. Ennek köszönhetően az ügyfeleknek a számukra legkényelmesebben elérhető és megközelíthető Tesco áruházban módjukban áll igénybe venni a pénzátutalási szolgáltatást.

"Nagyon fontosak számunkra a magyarországi ügyfeleink és alig várjuk, hogy minél több opciót biztosíthassunk számukra arra, hogy megbízható pénzügyi kapcsolatot tarthassanak fenn a szeretteikkel. A MoneyGram választási lehetőséget kínál, így az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy hogyan szeretnének pénzt küldeni és fogadni - ez az egyik legnagyobb előnyünk a versenytársainkkal szemben" - mondta Zbigniew Furmańczak, a MoneyGram regionális igazgatója.

A készpénzküldéshez az ügyfeleknek mindössze a szolgáltatást biztosító Tesco áruházak egyikébe kell befáradniuk, kitölteniük egy egyszerű formanyomtatványt és azt átadniuk az ügyintézőnek a küldeni kívánt pénzösszeggel és díjakkal együtt. Mindezt három különböző pénznemben tehetik meg - magyar forintban, amerikai dollárban és euróban. A tranzakció után a küldő egy nyolcjegyű hivatkozási számot kap, amit a célszemélynek meg kell adnia fogadáskor. Az összeget néhány percen belül fel is veheti a fogadó a világszerte megtalálható 350 000 MoneyGram pont egyikén vagy megtalálhatja a megadott bankszámlán, mobiltárcán.

"Nagy örömömre szolgál, hogy Magyarországon a banki és biztosítási termékeink köre egy újabb kiváló szolgáltatással bővül. A nemzetközi készpénz átutalási szolgáltatás fontos és valós igényt elégít ki és büszkék vagyunk arra, hogy a Moneygram-mel és partner hálózatunkkal együttműködésben olyan lehetőséget tudunk vásárlóinknak biztosítani, amely kiváló színvonalú szakértelemmel, biztonságosan és gyorsan juttatja el vásárlóink pénzét szeretteikhez" - mondta Halász Balázs, a Tesco Pénzügyi Partner országos vezetője.

Magyarország a nemzetközi készpénz átutalási piacon "fogadó" ország, hiszen az országban több a fogadott, mint az indított utalás. A Világbank adatai szerint közel 4,7 milliárd dollárnak megfelelő összeg folyt be Magyarországra 2017-ben, leginkább Németország (997 millió dollár), az USA (686 millió dollár), Kanada (436 millió dollár) és Anglia (418 millió dollár) területéről.

A szolgáltatás bevezetésének időszakában, ha az ügyfelek június 11-e és augusztus 31-e között bármely magyarországi Tesco áruházban pénzt küldenek vagy fogadnak a MoneyGram szolgáltatásával, akkor 1000 pontot jóváírnak a Clubcard kártyájukon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A dolgozóbarát foglalkoztatási forma a Tesco-nál
  Stratégiai szövetségre lép a Tesco és a Carrefour
  150 millió terméket kézbesített a Tesco 5 év alatt
  Szakképzéssel válaszol a Tesco a munkaerőpiaci kihívásokra
  Jól teljesített a Tesco
  Szolnoki Tesco szupermarket lett az Év Boltja
  Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco
  Változatlanul a Tesco áll a magyarországi kereskedelmi toplista élén
  A Tesco közösségeket támogató programja
  Visszahív két játékot biztonsági okokból a Tesco
  Javult a Tesco éves eredménye

További hírek ebben a kategóriában

Jelentett az IKEA
Eltűnnek az egyszer használatos ...
Ismét rekordévet zárt a BMW
Ford Brexitről