Hírek
21404 hír az adatbázisban
Sikeresen zárult a VISA Pénzügyi Foci verseny
Marketinginfo.hu - 2018-06-25 09:32
CSR

6-8. osztályos általános iskolás diákok vettek részt a Pénzügyi Foci versenyen, amelyet a 2018-as FIFA labdarúgó világbajnokság kapcsán szervezett a Visa és partnere a Pénziránytű Alapítvány.

A Visa globális online játékát, a Pénzügyi Focit (Magyarországon: visapenzugyifoci.hu) azzal a céllal hozta létre, hogy a diákok játszva bővíthesség pénzügyi ismereteiket

A Visa partnerével, a Pénziránytű Alapítvánnyal a 2018-as FIFA labdarúgó világbajnoksághoz kapcsolódóan szervezett versenyt általános iskolás diákok számára a vállalat online pénzügyi edukációs oldalán. Az online verseny, amelyre 6-8. osztályos általános iskolás diákok nevezhettek, 2018. június 8-án zárult le.

A játék során regisztrált diákok közül a legtöbb pontszámot elért 16 tanuló került be a verseny döntőjébe, amint a Csodák Palotájában rendeztek meg. Minden döntőbe jutott résztvevő foci vébé témájú ajándékot nyert, az első három helyen végzett diákok pedig tableteket kaptak.

A 2018-as FIFA labdarúgó világbajnokság kapcsán megrendezett Pénzügy Foci verseny első három helyezettje (mindhárman 7. osztályos tanulók):
 
  • 1. helyezett: Csákó Tamás, Hajdúhadház, Rózsai Tivadar Református Általános Iskola és Óvoda
  • 2. helyezett: Hárai Norbert, Budapest VI. Kerület, Bajza Utcai Általános Iskola
  • 3. helyezett: Sipos Máté, Hajdúhadház, Rózsai Tivadar Református Általános Iskola és Óvoda


A Visa Pénzügyi Foci játéka 2017 óta érhető el magyar nyelven is. A játék az edutainment kiváló példája: a diákok különböző kategóriában - kezdő (11-14 év), haladó (14-18 év), mester (18+ év) - és akár nemzetközi szinten mérhetik össze tudásukat olyan pénzügyi ismeretekről, mint a megtakarítás, költségvetés készítés, pénzügyi célok meghatározása, a hitelkártya okos használata. A játék mindenki számára ingyenesen elérhető.

Az elmúlt több mint 20 évben a Visa élen jár a pénzügyi tudás fejlesztésében, segítséget nyújt ahhoz, hogy az emberek elsajátítsák, hogyan kell megtervezni saját költségvetésüket, megtakarításaikat és hogy felelősen költekezzenek. Innovatív pénzügyi képzést nyújtunk egyének és közösségek számára világszerte, emellett kormányokkal, bankokkal, kereskedőkkel, iskolákkal és civil szervezetekkel együttműködve fejlesztjük a pénzügyi tudatosságot a világ minden táján. A Visa pénzügyi oktató programjai az utóbbi években több mint 40 millió embert értek el (Visa 2016 Corporate Responsibility Report).
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A focivébé a Mammutban
  A magyar nők fele focirajongó
  Elindult a Visa labdarúgó világbajnokság kampánya
  Óriásportréval várta Messit Kazany
  Átlag feletti növekedés a Visa-nál
  Visa: nő a bankkártyahasználat
  Elvesztheti szponzorait a FIFA
  Ügynökségi nagytakarítást tart a Visa
  Jön a "dolgok internete"
  Tovább fejleszt a Visa Magyarországon
  Jól pörgött a Visa VB-szponzorációja
  Továbbra is olimpia-szponzor a Visa

További hírek ebben a kategóriában

Az MNB a hátrányos szociális hel...
SHARE-el a természetért
Együttműködik az Audi Hungaria é...
1300 fiatal kezdi el pályafutásá...